Hafizebirhanim Gebelik okuluna giden yada online hamiellik ve dogum icin destek alip memnun kaldiginiz kisi varmi? Yada ankarada yuzyuze gidebilecegim dersler. Dersler hakkinda hicbi fikrim yok nasil olur ne kadar surer bilgisi olan aydinlatanilir mi (:
Songl28 Hafizebirhanim devlet hastenelerin gebe okulları var ben İstanbul’da devlet hastanesinin gebe okuluna gittim gerçekten çok faydalı
aysesu Hafizebirhanim devlet hastanesinde tecrübeli ebeler veriyor eğitimi biz İstanbul dayız ama her devlet hastanesinde vardır herhalde. İçeriğini hastaneye gidip öğrenmeniz gerek sanırım. Burda bir buçuk ay kadar sürüyor haftda bir gün bazen iki gün Instagram da ebe_cavide ve doulaseymanur diye iki hesap var. Hem online hem yüz yüze eğitimleri var. Tavsiye ederim içerik de sayfadasında yazıyor msj atın cvp da verir hemen çok tatlılar. Yüzyüze katıldığım eğitim 1500₺ ama fiyatlar genelde hep aynı nereye sorduysam aynı fiyat geldi yüzyüze olanda. Online fiyat bilmiyorum. Bu arada ebe cavide sanırım doğum için her şehre gidiyor belki Ankara’ya da gelir bi inceleyin sayfasını
Hafizebirhanim Songl28 ne zamanlar oluyo icerigini hangi haftalarda gidildigini felan anlatabilirmisiniz acaba
Hafizebirhanim aysesu cok teşekkür ederim bu egitime katilmak icin belirli bi haftayi gecmek gerekiyormu ? Bide eşlerin katıldığı bi zaman varmi ?
aysesu Hafizebirhanim genellikle hafta şartı koymuyorlar, devlette eşler yok özellerde bazılarında var bazılarında yok mesela cavide ebede ben genelde eşleri görmüyorum