Seydoss Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim ilk haftalardan itibaren adet ağrısı gibi kasıklarimda kramp oluyordu 1 haftadır olmuyordu ama dün geceden itibaren sık sık kasığımın sol tarafına kramp gibi ağrı olmaya başladı sizce acile gitmelimiyim
Sedefibrahim Seydoss benimde hamileliğimin ilk başında çok oluyordu zamanla geçti yerleşme ağrısı demişti doktorum ama sizi etkilemiyim durulmuycak bi ağrıysa gidin doktora
Esoes33 Seydoss normaldir ya bn o kasık agrısından çok gittim idar verdım hiçbirsey çıkmıyor bebek büyümeye başladıgı içindir ama çok rahatsız his edersen kendini git canım
Seydoss Aysensrkan ayaktayken oturmam gereken bi ağrı ama sabahtan beri zaten uzanıyorum hiç yorucu bisey yapmıyorum normalde dinlenince geçiyordu şimdi geçmiyor
Aysensrkan Seydoss çok yeni hamile olduğunuz için hastaneye gitmeniz gerektiğini düşünüyorum ben bu şekilde ihmalle kötü sonuçlar aldım sizi korkutmak istemem ama halen devam ediyorsa acile gidin derim bişey kaybetmezsiniz içiniz rahat eder
Seydoss Sedefibrahim banada öyle dedi doktor normalde dinlenince geçip gidiyordu ama bu geceden itibaren geçmedi yani sık sık ağrı kramp gibi geliyor kararsız kaldım
Sedefibrahim Seydoss canım valla hatırladığım kadarıyla 8 yada 9. Haftalar arası geçti ama 25 haftalık oldum hayla ara ara sağa sola girer ağrı
Sedefibrahim Seydoss hatta ben hamile olduğumu bilmediğim için o zamanlar sıcak su falan koyuyordum çok ağrıyordu
Seydoss Sedefibrahim ilk haftalar benimde çok ağrıdı ama bayramdan sonra biraz daha azaldı gibiydi birazda inatçı galiba geçmiyor geceden beri
BetulMom Seydoss benim ilk zamanlarda oluyordu acile gittim enfeksiyon dedi sonra aynı gün özele gittim enfeksiyon falan yok rahim büyüdükçe ağrı olur dedi. Ama ben kan sulandırıcı iğne kullanmay başladığım gibi o ağrılar gitti. Ağrı sürekliyse ve şiddeti artıyorsa ciddi durum olabilir doktora danışın
Seydoss BetulMom geçen hafta kan idrar testi verdim temiz çıkmadı enfeksiyon olsa orada görünürdü diye düşünüyorum ağrı geçmedi ama şiddeti artmıyor yani öyle dayanılmayacak gibi değil sadece geçmemesi beni etkiledi
Seydoss Sedefibrahim kanama veya akıntım yok canım dayanılmayacak bir ağrı değil sadece geçmemesi psikolojik olarak strese sokuyor ilk hamileliğim haliyle insan tedirgin oluyor birşey bilmediği için akşamda geçmezse gideyim diyorum
Sedefibrahim Seydoss hiç tedirgin olma hepimiz yaşadık ilk heyecan bilinçsiz oluyor insan biraz uzan dinlen baktın düzelmiyor git akşam
Seydoss Sedefibrahim aynen bilinçsiz ve ilk heyecan ile insan korkuyor öyle yapacağım canım çok teşekkür ederim 🌸💗
Mebus Bende 6 haftalık gebeyim adet gibi sancılarım kaşık ağrılarım oluyor ama sonuçta vücudunda değişik şeyler oluyor o yüzden takmıyorum sadece çok yemek yememeye dikkat et ben gaz olduğunda daha şiddetli ağrı çekiyorum
Seydoss Mebus çok yiyemiyorum zaten de 1 haftadır yoktu bugün sadece çok sık oldu dün çok merdiven ındim çıktım acaba o tetiklemiş olabilirmi ki
Seydoss Esoes33 inşallah öyledir gitmek de istemiyorum ama böyle sizde de olduğunu duyunca rahat ettim şuan çünkü etrafımdaki hamileler biz öyle bisey yaşamadık diyor