Zumzugukodummuzzingillatirim Pamuk bide bana sor, gittim doktor 21 hafta dedi kal geldi bana nasıl ya dedim dmdödöd en son doktor bana gözlük vermediğinde kal gelmişti…
Zumzugukodummuzzingillatirim defneveannesii_ aşkım anlamadım çünkü belli etmedi, Umay 28 Temmuz’da 1 yaşına giriyor. Hap + prezervatif ile korunduk dmdldö yani öyle sandık dkdmdmdm
defneveannesii_ Zumzugukodummuzzingillatirim Ayy çok az olucak araları 🙈 Ciddi misiiin o ikisiyle korunduğunuz halde mi olduuu ay şok oldum sjdjdjd nasip işte kuzucum allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin vardır bunda da bi hayır 💖 Umay abla oluyo demek of minnoş 🥲
heleninannesi Zumzugukodummuzzingillatirim ayyy ne güzel 4 ay sonra doğurcan yeni öğrendin zaman çok çabuk geçer 😂😂 maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla gelsin
Zumzugukodummuzzingillatirim heleninannesi evet en azından umayda ki gibi doğdumu doğacak mı falan olmayacak… Daha az bekleyeceğiz fldldldl
Zumzugukodummuzzingillatirim defneveannesii_ zaten gelmeye karar vermiş baksana utanmasa doğumda belli edecek gibi fldlflfş
Zumzugukodummuzzingillatirim Pamuk bende artık daha ne kadar şaşırabiliriz ki benle ilgili diye geziyorum
defneveannesii_ Zumzugukodummuzzingillatirim Planını yapmış bu minik zaten ddjajdjjsf maşallah baya erken belli etmiş kendini bravo ndndnfdj
Deletedmom_116 Zumzugukodummuzzingillatirim nasıl olur akrepler pek bilmem vallah🤣🙈Umarım umikoyla catişmaz
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_116 aslan yükselen akrep umikoda dkdlsldld çatışırlarsa da yesinler birbirlerini jdldldldşd