Zumzugukodummuzzingillatirim Kesinizmirli cuma günü öğrendik dldldldld pekte şaka değil yani dkdlslsl
Aleyna_88 Zumzugukodummuzzingillatirim abıooo herket edince mi anladınız 😂😂 kız biraz daha bekleseydin keşke doğurunca süpriz olursu🙈🙈😂
Zumzugukodummuzzingillatirim prematureannesi_ fakir düşünüyorsun insan yatırım yapar parayı katlar dlslsşsş
Zumzugukodummuzzingillatirim Aleyna_88 tekme yer gibi oldum ama Dulcosoft içmiştim bağırsak hareketi de olabilirdi. Yinede işkillendim ya işte… Kocama dedimm test al. Dedi gitti 60 tl kel sksksk boşuna verdik negatif. O sırada çift çizgi k dldldldld
Mavidunyamm Zumzugukodummuzzingillatirim yemin ederim aynı ben. Normal küçük kaset testler 30 TL olmuş içim acıdı resmen. İlk gebeligimde 3 TL ye almıştım 😂 dedim zaten negatif çıkacak niye bu kadar para verdim ki. Testi yaptım ki kıpkırmızı iki çizgi 🤮
Aleyna_88 Zumzugukodummuzzingillatirim valla çok şaşırdım ya ama çok şükür ki sağlıklı işte bizde kendimizi yiyoz tutundu mu düşmesin aman dikkat edelim falan😂 tutunan tutunuyo bak çocuk 5 aylık olmuş😂
Mavidunyamm Zumzugukodummuzzingillatirim Biz neden seninle beraber hamile kalıyoruz jfhsjhdjs. Umayda da beraber hamileydik senden 2 ay sonra doğurdum şimdi yine hamileyim sende hamilesin 😂. Cinsiyeti belli mi
Zumzugukodummuzzingillatirim Mavidunyamm belli değil hayatım bacakları uzatmış saklamış kendini… Hürrem gibi boş geçtiğimiz sene yoksa demek dkddlldl
Kalbiimde2can Zumzugukodummuzzingillatirim ay ne güzell fark etmeden bende yolu yarilamak isterdim cok sanslisin😂
Havvaca İlk bebiş yolu güzel açmış gelmiş baksana ikinci sinsi sinsi kocaman olmuş bile. Bence ilki kadar beklemez hatta dikkat et doğar haberin olmaz falan sjsjjssjjs😂
Zumzugukodummuzzingillatirim Havvaca bir bakmışız doğurmuşum hoş yolun yarısı okay zaten ama dmdlsldl
Mavidunyamm Zumzugukodummuzzingillatirim Prezervatif+spiralle korunuyorduk 🙄 buna rağmen olduysa artık azmine hayran kaldım doğsun bakalım jfhshdjk
Havvaca Zumzugukodummuzzingillatirim diyorum ya ikinci karda yürüyüp izini belli etmiyor doğar ruhun duymaz dikkat et evde yabanci bir minnoş görebilirsin 😂
Zumzugukodummuzzingillatirim Mavidunyamm kaset testler umayda negatif vermişti, umaydan öncekinde de negatif vermişti güvenmiyorum onlara
Zumzugukodummuzzingillatirim Aleyna_88 aşkım ilk gebeliği mi öğrendim çok ağrılı sızlamalı cidden yürüyemez haldeydim 2 hafta içinde düştü. Daha anlamadan Umay oldu, şimdi bu dkdldldld