Oğlumu 39+4 de kucağıma aldım çok şükür 💗 en başından beri isteğim normal doğumdu bu yönde ilerledik doktorumla hep bayramdan önce sancılarım oldu geliyor dedik ama açılmam hep 1 cm di ve sancılarım düzensizdi bayram boyu doktorum sık sık nstye çağırdı bir umut doğum olur diye 03.07 de doktoruma muayene için gittiğimde hala açılmamın artmadığını bebeğin kanala inmediğini söyledi doktor ve artık o düzensiz sancılarım da yoktu. Doktorum artık karar vermem gerektiğini çünkü suyumun azaldığını söyledi o an ne yapacağımı bilemedim çünkü ben açılmamın arttığını ve bebeğin kanala indiğini düşünüyordum eğer öyle olursa suni sancı ile doğumu başlatıcaktık ama olmadı. Yine de sana bırakıyorum istersen akşam yatıralım suni sancı verelim istersen de yarın sabah sezeryan daha bekleyemeyiz bende hayırlısı ve sağlıklısının böyle olduğunu düşünüp sezeryan istedim çünkü suni sancı çekip ardından sezeryana alınmak istemedim hem bebeğimin hem benim sağlığım için ve yarına planladık sezeryanı. Sabah 9 da hastaneye giriş yaptım oda ve evraklar hazırlandı odaya alındım ama ameliyata öğlen 1 de alındım hep içimden dua ettim ona kavuşma hayali ile kendimi sakinleştirdim sadece ameliyathaneye girerken annem ve eşim ile göz göze geldiğimde ağlıcaktım ama kendimi durdurdum ve sakinleştirdim hiç korktuğum gibi olmadı ilk defa bir ameliyathaneye girmiştim çalışanlar doktorum çok ilgiliydi yapılan iğnenin bir acısı olmadı normal iğne acısıydı sondayı da zaten uyuşmadan sonra taktılar hissetmedim bile bebeğimi çıkardıklarında dünyalar benim oldu sadece ondan sonra biraz mide bulantım oldu ve iğne yaptılar dikim işleminde biraz sıkıldım onun dışında ağrı acı zaten yok akşamında ilk yürüyüşüm ağrılıydı oda benden sebep bence çünkü kendimi kasıyor ve korkuyordum o yüzden lütfen burda okuduklarınız ile kendinizi ağrıya ikna etmeyin herşey size bağlı ilk yürüyüşten sonra gecesinde çok rahat yürüdüm şuan yanımda uyuyor gün geçtikçe toparlanıyoruz çok şükür Allah herkese nasip etsin. Hikayem uzun oldu ama sezeryana gireceklere motive olmak istedim çünkü bende hep okurdum 🙏🏻🫶🏻