Muberra08 Kızlar Konya şehir hastanesinde doğum yapacağım ailem akrabam uzakta olduğu için yanımda sadece eşim kalacak kendisi asker, eşin kalmasına izin veriyolar mı odalar tek kişilik mi nasıl davranılıyor, kaç gün kalınıyor
Hatice_kubra Muberra08 ay canım benim eş almiyorlar diye biliyorum ama sen durumunu bildir izin verebilirler duruma göre istersen bende Konya’dayim yardımcı olmak isterim
Aksoylu24 Muberra08 şahsen ben karamandayım. Sizle aynı durumdayım. Eşim askeri personel. Aileler yanımızda yok. Buradaki hastanedeye ben sorduğumda Çok elzem bi durum olursa gelen giden olmaz burda memur olursanız izin verilebilir eşin refakatçi kalmasına denildi. Ama odalar 2 kişilikmiş burda. O yüzden kalsa da pek uygun olmaz falan dediler. Yine de sen tam olarak sor öğren bence canım
CemrePektas Muberra08 konya şehir hastanesi askerlere ve eşlerine özel ilgi gösteriyor gerçekten. Özel oda talep edersen 300 400 TL gibi bişey e tek odada kalabiliyorsun. Eşin odadan hiç çıkmazsa yanına alıyorlar 😂😂
Alimenur Muberra08 30 haziranda doğum yaptım sancı çekerken falan eşimi yanıma aldılar onunla birlikte egzersiz falan yaptım kaldığım oda iki kişilikti bi rica etseniz durumunuz bildirseniz belki izin verirler diye düşünüyorum
Makif Tek kisiluk de var 2 kişilik de hangisi denk gelirse diye biliyorum. Esinizi almazlar diye biliyorum erkek refakatci almiyolardi en son
Muberra08 Hatice_kubra hiç kimsem yok eşimden başka ailem uzakta o yüzden sadece onun kalması gerekiyor ne yapacağım hastaneye nasıl bilgi vereceğim hiç bilmiyorum 🥲🥲
Hatice_kubra Muberra08 dogumunuz için belirlenen tarih ne zaman siz kontrol için gittiğinizde bir sorun isterseniz oradan birilerine
Muberra08 Hatice_kubra ağustosta doğumum ilk haftası gibi, perşembe günü de kontrolüm var perşembe günü söylesem şimdiden ona göre ayarlarlar mı
Hatice_kubra Muberra08 ayarlama yapamazlar da seni konu hakkında bilgilendirirler yardımcı olup olmamak durumunu
Muberra08 Aksoylu24 evet canım çok sıkıntılı bir durum uzakta olmak eşimizden başka kimse yok kalacak maalesef ama işte
Hatice_kubra Muberra08 canım şehir hastanesinde tekli oda da vardı ben kalmıştım iki kişilik de odalar var odaları gerçekten çok güzel eğer eşinize izin verirlerse zaten tekli odaya alırlar sizi
BetulT Muberra08 muberra hanım konuştunuz mu ne dediler ?ben de 4 Ağustosta orada doğum yapacağım ve eşimden başka kimsem olmayacak büyük ihtimal .eşim özel harekatci benim de 🥲 memleketlerimizden çok uzağız ve onun annesi yaşlı benimki hasta
Muberra08 BetulT merhaba canım hayır daha konuşmadım 1 kere daha randevum var o zaman sezeryana karar verildiğinde konuşacağım, ama şey duydum kimsem yok uzaktayız dediğinde tekli oda veriliyormuş eşinle rahat etmen için senin doktorun kim peki 🥹
Gbbggj Muberra08 kadın doğum hastanesi esi refakatcı olmayı bırak kadın doğum servisinin kapısına almıyorlar ben gece acil gittim yatış verdiler kimse yoktu yanımda odada yanımda da kimse yoktu yine de almadılar şehir hastanesin de de sanmıyorum erkek refakatçi olarak kalsın çünkü tekli oda bile olsa koridor her yer doğuran doğurmaya çalışan bağıran Çağıran kadınla dolu
BetulT Muberra08 canım benimki Mete bertizlioglu ben Özel Büyükşehir hastanesi Hacer yavsana gidiyordum ama aynı ay içinde randevu bulursam bı de Mete beye gidiyordum.dogum için onu istedim. Mete Bey dedi ki bana 39 olana kadar gün veremem izinliyim dedi şu an 37+3 um sezaryen günüm 4 Ağustos 39+4 e denk geliyor. İnşallah bebek erken gelmez de başka doktora ameliyat olmam 🥲
CemrePektas Muberra08 ben Adana’da devlet Hastanesi’nde doğum yapmıştım ilkini, odadan çıkmaması şartıyla aldılar eşimi ve 200 TL vermiştik özel odaya 😂 şansını dene, yalvar yakar 😃
CemrePektas Muberra08 yani tek şartları oydu o zamanlar 😃 yine de dediğim gibi konuş ısrar et şartları zorla 😂