Gozdenur1334 Merhaba, yaklaşık 1 aydır devam eden yoğun bir kanama yaşıyorum doktora gittim herhangi bir şey olmadığını söyledi primolut-n kullandım 20 gün kadar ilacı bırakınca yeniden başlıyor daha önce böyle bir şey yaşayan var mı, nasıl geçer ?
Alizee Gozdenur1334 acil perinatoloğa gidin. Bende de aynısı olmuştu, erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim, bende kan kaybından ölüyordum. Doktorum problem yok diyordu, Allah belasını versin.
merveanne_ Gozdenur1334 cnm merhaba, bu olaydan sonra ne durum yaşadın acaba, bende de 1 aydır devam ediyordu bittiği gün kanama doktora gittim bu ilacı verdi banada, bebek sahibi de olmak istiyoruz,pkos ta var bende
Hazalaskin Alizee kanama varsa nasıl problem yok der ya biz sağlık bilgimiz yokken gebelikte kanamanın normal olmadığını biliyoruz
Nazli_9 Alizee Canım perinatolog ilaç mk verdi bende 53 gün önce doğum yaptım hala kanama var kesildi bir gün geçen hafta yine başladı ve şu an yoğun adet gibi yani benim hep 53 gündür yoğundu 1-2 gün azaldı gelmedi normal dediler vajinal muayne mı yaptı doktor nasıl işlem uygulandı. Yaşadığım kötü deneyimlerden ötürü artık her şeyden korkuyorum 😞
Gozdenur1334 @Hazalaskin @Alizee kızlar kusura bakmayın hamile olmadığımı söylemeyi unutmuşum 🙏 Hamile değilim ve o şekilde devam eden düzensiz bir kanama yaşıyorum normalde adetlerim düzenlidir kist falan yok bir şey yok dedi ama kesilmiyor kanama o sebeple endişelenip artık buraya yazmak istedim belki benimle benzer sorunu yaşayan vardır diye. Yanlış anlaşıldıysam tekrardan kusura bakmayın 🫶🏻
Gozdenur1334 Hazalaskin bebeğim yok canım bi süre tedavi gördüm femara kullandım 3 ay bıraktım sonra böyle oldu. Bu sorunu yaşamadan önce rahim filmi çekilmiştim bi süre sonra devam eden kanama sürecine girdim
Hazalaskin Gozdenur1334 canım bilgim yok o zaman bende hapla korunuyorum bir normal doğum yaptım hap bı süre ara kanama yapmıştı
Gozdenur1334 merveanne_ canım bende de pkos var bu ilacı doktorun verdiği şekilde düzenli kullandım o yöntemle şükür kanamadan kurtuldum düzene girdi regl dönemi normalde düzenim bozulmazdı ama o dönem sanırım stres falan derken bozuldu şimdi öyle bir problem yok. Pkos dolayısı ile kilo vermeye çalışıyorum şimdi iyiyim yani kısacası seninde geçer o ilacı kullan evham yapma
merveanne_ Gozdenur1334 peki doktor söyledi aama unuttum ben ilacı kullanıp adet olunca mı gidiyoruz? bana gel 1 ay sonra dedi yumurta büyütücü ilaç veririz dedi ama adetli mi adetsiz mi bilemiyorum, ulaşamadımda
Gozdenur1334 merveanne_ adetin 3 veya 2. Günü gitmen gerek canım. Bu ilaç bitecek yeniden adet olacaksın o zaman gitmen lazım