Dilara_erc1 Kızlar selam 6+6 hiçbir şeye halim yok ya aşırı bunaldım evde sürekli uyuyorum uyanıyorum tekrar uyuyorum tüm günüm uyumakla geçiyor resmen hiçbir iş yapamıyorum yemek zaten yapamıyorum her şeyden tiksindim ben sizlerde durum nasıl?😭
Beyzanrrr Dilara_erc1 bende 10 haftalık hamileyim durumlar bende de aynı üstüne yetmezmi gibi bir sürü sivilcem çıktı bişi yiyemiyorum kafamı kaldıramıyorum çok çirkin gozukuyorum gözüme bende çok bunaldım
01180322 Dilara_erc1 geçici bı durum bende daha baslardayim 13. Haftam ama 6ile 11 arası kafam yastiktan kalkmiyordu şuan az da olsa düzeldi şükür
yesillimonn Dilara_erc1 Bol bol uyu cnm mide bulantin çoksa da ilaç kullan hiç strese girme keyfine bak
Kediannesi1 Dilara_erc1 bir kaç hafta sonra tamamen geçmese de hafifleyecek yatın uyuyun dinlenin ne olacak 13 haftayı geçince resmen kendime geldim bulantılar hariç 😀
miniklerinannesii00 Beyzanrrr bende 11 haftalığım ve aynı şekildeyim. Sadece uyumak istiyorum birde mide bulantıları olunca daha da bir halsizlik oluyor.
miniklerinannesii00 Beyzanrrr birde sinirden ağlamak geliyor. Ama ağlamak istemiyorum ama sinirlenince ağlıyorum eşimde karşımda o da ağlar gibi yapıyor bir yandan da gülesim geliyor 😅
miniklerinannesii00 Beyzanrrr ya midem bulanıyor ve konuşmamış istiyor sonrada kavga çıkıyor. Yani böyle dövesim geliyor
Ask-bebegim Dilara_erc1 of o haftalar en berbat zor ama geçiyor canım çok yoğun bir mide bulantısı geçirmiştim ben 14.haftaya kadar sonra hepsi kesildi ne ilaç kullanmaya gerek kaldı ne başka birşey prillam günde 4 kez kullanmama rağmen tam anlamıyla bulantimi kesmezdi düşün ama geçiyor belli bı haftaya gelince sonrasi çok rahatlık hareketlilik sonra hem güzellik gelecek hem halsizlik gidecek hamileliğin tadına varacaksınız banada demişlerdi hiç gececekmiş gibi gelmezdi geçiyor gerçekten sabredin canım bebislerimiz için hersey
Ezgiaek Sizin gibi aynı durumdaydım . 10. Haftadan sonra düzeldi. Uykum olmasa vile yattıgım yerden kalkamıyordum, su içmeye mutfağa geçmek bile külfet geliyordu aşırı tembelleşmiştim. Şu an 11. Haftadayım daha da iyi hissediyorum kendini
Hanimeller Dilara_erc1 ilk zamanlar öyle oluyor ruhen ve bedenen bi çöküş oluyo hele bi de bulantı varsaaaaa eyvah eyvah ama sonra geçiyor 12. Haftadan sonra ☺️
miniklerinannesii00 Beyzanrrr gerçekten de öyle hiç düşünmüyordum böyle olacağını özellikle mide bulantısı..😞😞