Bsrslr Merhabalar ben folik asit olarak imom kullandım sadece bir ay kullandım ama bakıyorum 5 6 aylık hamileler de devam ediyor hangisi doğru doktorum 2. Kutuyu vermedi siz kaç ay kullandınız
Churcill Bsrslr folik asit normalde 12 haftaya kadar kullanılıyor ama imom folik asitli multivitamin sanırım. Normalde folik asiti kestikten sonra doktorlar kan ilaci d vitamini ve multivitaminle devam ettiriyorlar
ggelen Bsrslr ben 12+6 haftalığım 2 hafta önce foliği bıraktırdı şimdi duosvit kullanıyorum omega balık yağı vitamin falan hepsi var içinde doğuma kadar buna devam dedi.Ama folik asiti gebelikten önce de kullanıyordum
Ece56 Bsrslr bana hala devam ettiriyor folik asite. 16. Haftadayım demir ilacının içerisinde folik asit var onu kullanıyorum
Bsrslr ggelen imomda hepsi vardı balik yagi b12 b3 omega3 folik asit hepsini içeriyordu şimdi bıraktım kan ilacı kullanıyorum
Miamor0121 Bugün 13+2 oldum folik asit için hiç sormadım daha ama bazıları hamilelik boyunca kullanılıyor diyor doğrusunu öğrenmek lazım ilk gebelik tecrübesizliği 🙄
Bsrslr Ece56 bende 12. Haftaya kadar folik asit kullandım hepsi vardı içinde şimdi kan hapı kullaniyorum