Alyamomm Kızlar Bat 13 bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama karnımın sağ tarafı seyiriyo sizce testin yanlış çıkma ihtimali var mıdır ?
nur6565 Alyamomm yiaaa ilk günlerim aklıma geldi benimde karnımda o hareketler oldu test yaptım negatif umudumu yitirmiştim adet olacağım gün yine yaptım negatif bir günüm gecikti sonra pozitifi gördüm çok şükür
Esracigdem Alyamomm bebek haraketleri ilk gebelikte genelde 20 haftalıkken hissediliyor. Bebekte 20 haftalıkken göbek hizasına çıkıyor. Gebelikte bebegin hareketleri 7. Haftadan itibaren başlıyor. Kısacası Gebeliğiniz olsa bile hareketini göbeğinizde hissetmenizin imkanı yok
Hernasipvaktineesirdir Ben gecikmeden 2 gün sonra erken gebelik testi yaptığımda pozitif olmustu. Sizin gecikmeniz henüz olmadıysa gözükmemişte olabilir hemen negatif diye düşünmeyin 😊
Alyamomm nur6565 rabbim aynisini bana da yaşatsın inşallah iki senedir bekliyorum iki ay önce kimyasal oldu peşine sağlıklı gebelik olur dedi doktorum çok istiyorum
64Demet64 Karninizin seyirmesinin ne alakasi var ki onla hamile olsaniz bile 4 5 haftalik hamilelikte seyirme hisetme olmaz ki.
Alyamomm 64Demet64 burda gebelik belirtisi diye okumuştum bı kaç yorumda o yüzden sordum ve ilk defa oluyo
eylulmihrasmom Alyamomm insallah gebelik vardır ama seyirme gebelik belirtisi değil canim bağırsak hareketidir o. ben 24+5im daha seğirip dışardan görmeye yeni başladım
mombarbie_ Alyamomm 1 gün bile değiştiriyor testlerdeki pozitifligi benim 1 gün önce negatif olan testim ertesi sabah pozitif oldu çok silik pembeli vardı sadece yarin tekrar edin