Busumt Arkadaşlar 17+3 üm 3 4 gündür vajinal akıntım olmaya başladı yani arttı böyle iç çamaşırım afedersiniz ıslanıyor. Normal mi yaşayan var mı korkuyorum biraz
Esrafatih01 Busumt eğer enfeksiyon yoksa normal gebelik sonuna kadar olabiliyor hamilelikte daha da artiyor
heleninannesi Busumt benimde çok olmaya başladı ya son 2-3 haftadır su gibi akıyor günde 3-4 defa iç çamaşırı değişiyorum doktora sorucam birdahaki kontrolde
Selcanunal2004 Busumt canım bende 14 oldum bende de oluyor bi kaç gündür beyaz çamaşır ıslatan akıntı Doktorum normal dedi Sarı renk olmadığı sürece enfeksiyon değil dedi Bence normal bu süreçte İstersen günlük ped kullan çok rahatsız ediyorsa
RabiaBadem Busumt bende aynı durumdayım. 16+4 haftalık hamileyim. İdrar testi verdim bir sorun çıkmadı. Eğer enfeksiyon yoksa bu dönemlerde oluyor canını sıkma.
Mecra heleninannesi aynı sikayetten müzdaribim yarın gidip sağlık ocağında idrar testi vermeyi planlıyorum enfeksiyon var mı diye
Mecra heleninannesi bende de koku yok yanma yok ama bu sabah rengi beyazdan sarıya doğru dönmeye başladı ondan tedirgin oldum
MeltemNermin Mecra rengi beyazdan sariya yesile donmeye basladigi zaman fitil veriyorlar bu hamileligimde nerdeyse ayda iki kere kullandim o fitilleri. Su an tekrardan bende de var.