Melikenin_annesiii hep iyi düşün. İlk bebeğini kayb eden yalnızca sen değilsin. Bende kayb etdim yine hamileyim. Benimki hatta ikizlerdi, 29 haftada geldiler 3 gün oğlum, 39 gün kızım yaşadı. İçimde çoğu şeye küstüm, ağladım, yandım, bir kaç ay sonra eltimin kızı oldu, yani çok zor zamanlar geçirdim, onlar bebek odası hazırladı, bebek doğdu falan, yani insan kendi bebeklerini hatırlamadan duramıyor. Ama yeniden hamile kalınca sanki gün doğdu, doktorumu değiştim. Hep iyimser olmaya çalıştım, şu ana kadar bile öyleyim. Şimdi 32 hafta olucaz Allahın izniyle bir kaç güne. Benimde korkularım var, ama yenmeye çalışıyorum, iyi düşünüyorum. İlk bebeklerim için herşey almıştım, hepsi öylece kalmıştı. Ama şimdi yatıyorum, yerimden kalkmıyorum, dinleniyorum, iş yapmıyorum. İlaçlarımı kullanıyorum, Allaha şükür ve dua ediyorum. Allah bize bi daha acı günler yaşatmasın canım. Canını sıkma, bol bol dualar oku, karnın büyüyüncede kendini yorma, progestan desteği al, ciyer iynesi yaptır 28 haftada 29 haftada. İnşallah sağ salim kovuşuruz bebeklerimize.