Eveet çok şükür bebişim şimdi kollarımda yatıyor 🤲🌼 kisaca doğumumu anlatmak istedim size 💖 Hastaneye gittiğimde 40+4 haftalık olmuştuk doktor alttan muayene etti ve 3 cm açıklık var dedi hafiften de sancim çıktı yatış verelim sana haftan da ileri dedi zaten eğer açılma olmazsa sancını destekleriz dedi bende doğurmak istediğim için kabul ettim neyse o gün hastanede yattım nstye bağlı sancim artıyordu ama açılma hala 3 cm az az suni sancı vermeye başladılar o gün hala acilmam aynıydı ertesi gün yine verdiler suni sancı sancılarım çöktü ama açılma sadece 4 cm anca olmuştu o da tam bile değildi doktor alttan muayene ediyor aşırı enfeksiyon var dedi hep vardı tedavi olsam da geçmedi hafiften suyun geliyor dedi açılma da olmuyor ve rahim duvarı kalın dedi açılma beklersek enfeksiyondan dolayı bebeği ve seni riske atarız dedi ve artık suni sancidan bebeğin kalp atışları çok hızlandı seni sezeryana almamız gerekiyor dedi kabul ettim çocuğumu riske atamazdım beni 10 dk bile sürmeden acil sezeryana aldılar birazcık ağlamış olabilirm çünkü sezeryan hic aklımda yoktu neyse cesaretimi topladım başka yapacak bir şey yoktu ameliyathane girdik ilk defa girdim ve çok kalabalık ve değişik geldi belden iğne yaptılar aslında hiç hiç acıtmıyor ama ben kendimi çok kastım 3 de zor yapabildi doktor neuse alt tarafım uyuştu hiçbir şey hissetmiyordum araya perde çekiyorlar zaten yanımda bi doktor vardı o bana her şey anlattı işte hafif bir cekistime hissedeceksin falan diye meğer bebeği çıkarıyorlsrmış bende daha başlamadılar falan sandım yani neyse bebiş sesi duydum böyle gördüm sonra getirdiler yanım başını başıma koydular öptüm orda tabi ağlıyorum bi taraftan onu görünce ama o an o kadar güzeldi ki onu görmek öpmek her şeye bedeldi o 9 Ay boyunca çektiğim her şey yok oldu gözümde sanki 1 gün hamilelik yaşayıp doğurmuşum gibi neyse sonra bebeği götürdüler sonra dikişe başladılar ama ben hiç hissetmedim sonra odaya çıktım 6 saat bir şey yiyip içmedim falan hafif ağrılarım oldu ama adet sancisindan daha azdı yani neyse benim için tek zor kısmı ilk yürüme oldu o ilk ayağa kalkmak 2 . Gün zaten daha iyi oluyorsunuz 3 . Daha daha iyi falan yani öyle şuan 5. Gündeyiz baya iyiyim çok şükür bebişim de kucağımda o mis yani 🤲🥰 benim doğum sürecinde böyle oldu okuyan okumayan herkese teşekkür ederim umarım hepiniz bebislerinizi sağlıkla kucağına alırsınız 🤲💖