Kalan1 ama soyle dusunun gorseldeki anakucagini cok buyudugunde kullanamicaksiniz ama digerleri 1.5-2 yasa kadar kullaniliyor bebegin kilosuna gore, bir de pahali olmayanlari da var iyi arastirmak lazim ben alirken sizin gonderdiginiz modeller 500tl idi ben de size anlattigimi 1300tlye almistim, simdi bile 1200den basliyor o modeller yani kullanilacak zamana gore degerlendirmek gerekir fiyati. Bebeginiz uyanikken babynest kullanamazsiniz mesela 1.5aydan sonra. Ozellikle 2 aydan sonra gunduz uyanik kalma sureleri artiyor ve uyanikken kesinlikle uzun sure yatar pozisyonda kalmak istemiyorlar. Fayda fiyat olarak dusunmek lazim bebeklere bir sey alirken yoksa ucuz diye aldiginiz kullanissiz seyler daha cok zarara sokuyor bence. Benim dusuncem tabi, siz hangisi demissiniz ben tecrubelerimi aktardim, babynesti de vardi oglumun ilk 1 ay 10 kere fakan yatmistir uzerinde sonrasinda zaten hic kullanamadim, uyurken de yatagina yatiriyorum zaten. Bebeklerde uyurken degil uyanikken ise yarayacak seyler lazim.