Pinrr bdenerigokce benim aynı böyle çıktı 2. Saat 170 3 saat 110 doktor dikkat et sinirdasin diyet yap dedi bana aclikta 100 cikmisti
Cagla_yldrm Kızlar geçmiş olsun. Herkese kolay geçireceği hamilelikler diliyorum. Ben bugun 50 gr şeker yüklemesi yaptım. Sonuç 141 çıktı. Doktora yarın gideceğim. Sınır bildiğim kadarıyla 140. Bana 100 gr şık testten mi uygulayacak bilen var mı?
benoanne Cnsu11 bugün hastanede tekrar takip yapıldı tokluk 140 açlık 100 civari çıktı doktor sınırda dedi insülin vermedi. Ama bu şekilde çıkması için baya dikkat etmem gerekiyor nasıl olacak bende bilmiyorum aksine canım hep tatlı istiyor
Cnsu11 benoanne diyete yönlendiriyorlar diyet ile kontrol altına alınmazsa insülin veriyorlar benim bebek büyüdükçe şekerim insülin kullanmama rağmen her gün daha yüksek çıkıyor allah yardımcımız olsun o kadar çok canım tatlı dondurma istiyor ki bazı zamanlar kendimi tutamıyorum
benoanne Cnsu11 bende öyleyim dondurma karpuz şuan en çok canım istediği seyler ama yiyemiyorum korkudan Bir ay saha sabır etmeliyim Allah yardımcımız olsun
Busraakay_26 Cnsu11 gebelik şekerim vardı dikkat ettiğimde 130-140 aradıydı ama tatlıyı abarttığım da 160-170 oluyordu insülin kullanmadım bebeğim de sağlıklı şekilde doğdu sadece suyum fazlaydı o kadar
_gulumm Busraakay_26 geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kaç haftalıksin benim de suyum fazla şekerim açlık iyi ama tokluk bazen fazla çıkıyor 150 160 falan. Haftamizda bı hafta önden gidiyor doktor korkuttu beni biraz
Busraakay_26 _gulumm ben 2 ay önce doğum yaptım benim de iki hafta öndeydi biraz iri bebek dediler ama 3400 doğdu sadece suyum fazla olduğu için bebek kanala tam giremedi sezeryan olmak zorunda kaldım
Gul_27 Bugün bende şeker yükleme testi yaptırdım ilk bı saatte 181 ikinci saatte ise 154 çıktı şekerim bebeğimin gelişimi iki hafta önde korkuyorum bende tiroid düşüklüğü de çıktı yarın endokrinoloji bölümüne gorunecegim 😑
Hayrnnisaors97 Benim açlık 87 Dk 197 Dk 112 çıktı Endokrin doktoruna gittim 5 gün ölçüm yap dedi diyetisyene gönderdi zaten gebelik öncesi gittiğim diyetisyenime gittim listeye uydum sınırda insülin veremem buna ama dikkat etmezsen bebeğe zararı olur dedi bu gebelik şekeri bebeğe ne yapıyor ki doktora da sormadım ne zararı olabilir diye