nur6565 Kızlar merhaba ben 29+1 im gebeliğimin başından beridir doktorum balık yağını önerdi ilk ocean plus kullandım sonra ocean mummy kullandım oda bitti yeni bir tane alacağım sizin kullanıpta memnun kaldığınız var mı
Yazmelegi_ nur6565 innate pronatal kullanıyorum ben başından beri hem balık yağı hem omega 3 hem vitamin ve minareller var
Demetmom nur6565 ocean mummy bende yeni aldım memnun kaldınız mı yanında başka takviye ne kullandınız doktorum ocean kullanırsan d vitaminine gerek yok içinde var zaten dedi
nur6565 Demetmom yani beni rahatsız etmedi ama neye etki ettiğini de anlayamadım yok doktorum ayrıca d vitamini verdi onuda günde 4 damla kullanıyorum
Anonim07 Ocean mummy kullanıyorum canım☺️ tavsiyem sabahları kahvaltıdan sonra atman üzerine şekerli şeyler yemen lazım şayet birgün gece yatarken attım sürekli ağzıma balık tadı kokusu geldi istifra ettim🤨 sağlıklı gebelik dilerim canım🥳
Madeinpelin Om-vit-fol hiç balık tadı filan yok şişirme filan da yapmıyorum çok memnun kaldım 260 civarında fiyatı doktorum yazmıstı