Papatyahanimm Handan04 ben de coraspirin kullaniyorum.. doktor birak diyene kadar kullanacagim sanirim
dudaktan_kalbe25 Handan04 genetik testinden sonra o belli olur ben smdi verdim sonucu bekliyorum ona göre kullanıp kullanmıcagım belli olacak
Ozge111 Handan04 ecopirin ve ocsapar kullanıyorum ecopirin 32 de bırakıcaz dedi doktorum ocsapar henüz bişey demedi
Zlyh3057 Handan04 ben de ecopirin kullanıyorum tansiyon ve böbrek sıkımtımdan dolayı, doktor ne zaman bırak derse o zaman bırakacağım. 13 haftalık gebeyim
Syngamze Handan04 32.haftaya kadar kullandım bende doktorum riskli haftaları geçtik gerek kalmadığı söylemişti
Havva95 Ecopirin 150 kullanıyorum 31 haftadayım doktorum kullanmaya devam dedi sonuna kadar kullanacağım galiba ( hamileliğimden öncede kullanıyordum onunla alakalı olabilir )
Zeyzey055 Bende 12. Haftadan beri coraspirin kullaniyorum 27 haftaligim ne zamana kadar kullanicam bilmiyorum ilko 32 de preeklamsiden dolayı erken doğdu
SusamTanecigi Handan04 coraspirinı değil de okşayarak kullandım ilk gebeligimde doğumdan 10 gün sonraya kadar
Handan04 Tubik61 benim tüp bebek ile nasip oldu ama pıhtılaşma sorununuz var mi diye doktora soylemelisiniz bunun icin test yapmasi gerek eğer o testte pıhtılaşma sorununuz yoksa gebelikte de sorun olmaz RABBIM in izniyle ama benimki ilk gebeligimi düşürürken o zaman pıhtılaşma oluşmuş bu yuzden bende korkuyorum ama normal kan testimde öyle bir sıkıntı yok önlem amaçlı kullanıyorum şuan
AlpEmir Bir önceki gebeliğimde 32 de Burak demişti doktorum ama ne olur ne olmaz diye 34 te bırakmıştım 39 da doğumum oldu Şu an gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum , sanırım yine 34 e kadar
Tubik61 Handan04 ben kendiliğinden hamile kaldım ama çok defa tüp bebek denedim. Tüp bebek tedavilerinde doktor test yapmadan kan sulandırıcılara başlıyodu. Eğer bebeğimi bu sebepten kaybettiysem çok üzülürüm
Handan04 Tubik61 nasibimizde ne varsa onu görürüz üzülme RABBIM daha iyi gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize