Fatmauzun_ Erkek dediler sonra kıza benzıyor dedı en son erkek olabılır pipi kucuk içe göçük dediler olabilirlerle kaldım
Elfelf0 Fatmauzun_ renklide net çıkıyor bizimde 30 kadar kız dediler erkekmis özele gittim renklide gördü net pipisi ufak yada gömük olabilir dedi
LMB Fatmauzun_ ya aynı sorunu bana da dediler mikro penis inmemiş testis kliteromegali bir çok şey söylenildi artık doğumda sürpriz olacak
enguzelheyecan28 @Fatmauzun_ detaylı ulturasona girmiş miydiniz? Detaylı da cinsiyete ne derlerse o oluyor
Fatmauzun_ enguzelheyecan28 kıza benzıyor dedı sonra 28 haftada doktora gıttım bı cıkıntı var ama kızlarda da oluyır eger bu erkekse pipi kucuk olabılır dedı
Elfelf0 Fatmauzun_ sizinde bizimki gibi olmuş ya başka doktora gidiyorum net söylemiyolardi bakalım 34 olduk 3 gün sonra kontrol de ne diycek
Biyologannee Fatmauzun_ detaylı ultrasonda söylenmemesi tuhaf. Çünkü erkekse testisi inceliyor kızsa rahim yumurtaliklarina kadar söylüyor.
LMB Elfelf0 ya mikro penis diye geçiyormuş küçük pipi sendromu kliteromegali bir çok şey denildi bana bekliyoruz bizde