duriskonunannesi Tugrann-annesi0404 sanırım şişirilmiş sondurulmuş balon meselesi gibi daha erken şişiyor bir daha sisiirilince 😁
Feyzabeyoglu duriskonunannesi valla dogru daha cabuk çıkıyor 17 haftalik hamileyim sanirsin 7-8 aylik bebek var iceride🤷♀️
Balbebek012 duriskonunannesi her gebelik farklı oluyor canım bir kaç haftaya rahatlarsın normalleşir bence
Kayaderler duriskonunannesi ilk gebeliğimde ekstra hiç bi kıyafet almamıştım doğuma giderken bile herkes 6 aylık sanıyordu 2. Gebeliğim göbüş aldı başını gitti 28 haftalığım şimdiden hiç bi kıyafetim olmuyor
Zehraumut duriskonunannesi demi hatta bugün Sağlık ocağında kontrolüm vardı kan verdim idrar verdim Ebem dediki gel kilona tansiyonuna bakalım dedi tansiyon normal kilo da 1 kilo almıştım onuda vermişim 55 kiloyum 😀😀😀
Prens_prenses777 Masal-10 amin gülüm inş rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bnde tam 19 haftalık hamileyim o yüzden merak ettim hep endişe ediyorum bnmde ilk kürtaj oldu bunun üstüne çok titriyorum o yüzden sordum 💐
Masal-10 Prens_prenses777 Seni çok iyi anlıyorum bende o durumdayım herşey yolunda giderken başıma geldi çünkü şimdiki hamileliğimi şüphe korkuyla geçiriyorum Allah yardımcımız olsun sağ sağlim kucağımıza alalım :)