Esrafatih01 Veybil kanamanız lekelenmeniz yoksa korkmayın bebek yerlesiyordur birkaç hafta daha ağrı olabilir
Veybil Esrafatih01 keseyi gördük henüz bebek göremedik daha aslında 6+3 cuma günü kontrole gidicem 7+1 oluck
Veybil tulay-01 keseyi görmüştüm geçen hafta bebeği daha görmemiştik cuma günü aslında 7+1 oluyor şuan 6+3
tulay-01 Veybil bende suan 10+5 oldum ama sabahları ac karınla 1 yemek kasıgı pekmez ıc cnm cok faydalı benım kese duzensızdı 1 hafta sonra gecmıstı uzum pekmezı ıc demıslerdı bana
Veybil tulay-01 son adet tarihim 16 Mayıs ayın 4 ünde gitmiştim doktor dedi 5+5 kese gözüküyor daha bebek gözükmedi 7 de gözükür insallah
tulay-01 Veybil cnm 6 da görduk keseyı bebek gözukur merak etme cnm 8 haftaya kdr normal dıyor doktorlar bende de gec döllenmeydı bende son adet 25 nisandı
tulay-01 Veybil görursun cnm hıc stres yapma ama pekmez ıc her gun sabah aç karınla burde ıdrarın sık olsun kontrole gıttıgınde cnm
tulay-01 Minikmucizelere ne demek cnm gecen bende de oldu batma gıbı bır agrıydı doktor kontrolune gıttk doktor bebej buyudukce agrılar olusacak dedu kanama olmadıkca korkma dedu😇