Sndlmn Öncelikle şunu söyleyebilirim ki asla ve asla hamile kalmak için ilişkiye girmeyin akışına bırakın.. Eşimde ben de çok yoğun çalışıyoruz ve gezmeyi de seviyoruz evlendikten 2sene sonra napsak artık düşünsek mi biraz daha mı gezsek derken toplum baskılarına maruz kalıp e yaşta geçiyo artık diyerek akışına bırakalım dedik. Ben kariyerimin başında olduğum için daha isteksizdim 3-4-5 derken 6ay oldu pcos olduğum için her gecikmede hamile miyim acaba düşüncesi oluyodu ama hiç o his yoktu 6aydan sonra olmuyo mu acaba korkuları başladı pcos olduğu için onu düzene sokmak için beslenme düzenimi değiştirdim her sabah erken kalkıp spor yapıp işe öyle gittim. Hayatımı daha düzenli yaşamaya çalıştım ama o süreçte eve çok geç geldiğim günler oluyodu (8-9)çok çalışıyodum. Biraz iş stresine bağladım. Düzenimi oturtmaya başladığım için her ay olabileceğine aşırı inanıyodum. Sürekli doktora gidip kontrol bile yaptırmaya fırsat bulamıyodumki tedaviye nasıl başlicaktım. Tam artık tedaviye başlayalım dedik 1seneyi çoktan geçmişti ve olmadıkça biz de olsun isteği artmıştı özellikle eşim her regl oluşumda yıkılıyodu. Tedaviye karar verince doktor eşimden sperm testi istedi ve eşimde varikosel çıktı. Direk ameliyat yapmak istedi ilaç bile önermeden... benim de içime sinmedi ve kendi tanıdığım üroloğa muayeneye gittik test sonucu ve muayene bulgusunun asla uyuşmadığını ameliyat yanlısı olmadığını ama istersek tekrar bi test daha yapıp sonucuna göre ameliyat yapabileceğimizi söyledi. Ben de tek sperm testinin yeterli olmadığını en az 3defa tekrarlanması gerektiğini biliyordum beklemeye karar verdik ve o ayın sonuna yeni test için randevu aldık. İkimizde o gün yıllık izine çıkmıştık. Yiğenim doğdu o hafta ona ziyarete gidip Fethiye’ye tatile gittik tatildeyken çok hissediyodum yumurtlama günüm olduğunu ama nasılsa sperm kalitesi yetersiz zaten ameliyat olcak doktorun verdiği ilaçları da tatil dönüşü alabilecek derken hiç bi çaba göstermedik tamamen akışında güzel bi tatil geçirdik:) dönüşte regl tarihime yakın sürekli regl ağrıları yaşıyodum ama asla regl olamıyodum normalde ağrı olur ve direk kanamam başlardı her seferinde lavaboya gidip kontrol ediyodum şaşırıyodum niye olmuyo diye 2kere rüyamda gördüm. Çok hissediyodum ama tam olmaz denildiği sırada olunca değildir herhalde diyodum ama ilk defa bu kadar hissediyodum. Sonra işe gitmeden test yapiim de en azından kafamda soru kalmasın dedim testi yaptım telefonla oynuyodum tesadüfen baktım döndüm ve tekrar baktım şok oldum çift çizgi:) hemen ikinci testi yaptım ve mucize:) Çok uzun oldu ama benim hikayem böyle. Hep tatilde olur diyorlardı öyle oldu:) size tavsiyem asla tek doktorla ve tek tahlille kalmayın ilk doktora güvenseydik eşim ameliyat olsaydı şu an mucizem bizimle olmicaktı. Bunun düşüncesi bile bizi çok üzdü. Dilerim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır..
ozlemkrts Sndlmn Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inş bende pcosluyum hiç ummadığım anda hamile kaldım
Seymaemre Sndlmn aynısı banada oldu biliomsn kafama takmaktan 12 ay hamile kalamadım ve kahroldum diyebilirim artık bnm bebeğim olmuyor die kendimi üzmemek adına yapcak bisi yok artık dedim tatile çıktım ilk defa düşünmeden yaşadım tatilde hamiş kaldım:)
Sndlmn Bu arada 18.ayımda hamile kaldım ve eşimin 2.testi için randevu aldığımız günde bebeğimizin kalp atışlarını duymaya gittik💕
Sndlmn Sevdaguzeltepe tam hatırlamıyorum ama sıkıntı vardı canım sanki hatta hamile kalınca korkmuştum Allah korusun engeli olur mu acaba diye çok şükür sıkıntı yok 🤲🏻
Sevdaguzeltepe Sndlmn allah bagışlasın canım inşallah bizimde bir sıkıntımız olmaz kalp atışlarını henüz duymadık ondan endişeliyim
Sndlmn Seymaemre yaaa çok sevindim senin adına da 🙈 ben de hep tatilde oluyomuşları duyup bize de olur mu diyodum kaç tatil hep düşünerek geçti ama tek düşünmediğim tatilde oldu 🙈 en iyisi gerçekten üzerine düşünmemek 🙃
Sndlmn Sevdaguzeltepe bize de büyük bi sürpriz olmuştu o yüzden illaki bi endişe oluyo eşim biz de daha çok endişeliydi ama ben hep güzel düşündüm bebeğimle ilk andan beri konuştum sağlıkla gelmesi için hep dua ettim içim. Sen de iyi düşün çünkü bizi hissediyorlar 👼🏻
Sevdaguzeltepe Sndlmn iyi düşünmeye çalışıyorum ama çok korkuyorum bişey olmasından hep dua ediyorum elimizden o geliyor