senoski 37.haftada daha inmemiş dedi doktor, artık takatim kalmadı bir an önce doğurmak istiyorum. Erken mi? Yani ne zaman iner yerleşir?
mombabe senoski sizi 37. Haftada bu kadar zorlayan ne oldu. Sorumu yanlış anlamayın lütfen 🙏🏻, yani mideniz çok mu bulandı, çok mu yoruldunuz, kanala girmesi için neden takatiniz kalmadı onu merak ettim
Sevval0308 Sibel3434 boş boş yatırdı valla hastanedeydin şuan iki nstde aynı çıkınca yatiralim dedi ama boşa yatirdi ne suni sancı.ne birşey veriyorlar propess yapalım dedi bir ara sonra vazgeçti dedi üç kere nst çekilecek yarın öğlene kadar ondan sonra karar verilecek. 40+1
Sibel3434 Sevval0308 bende yarın gıdecem canım nts çekilecek artık kanala ınmedı bebek sunı sancı çekip apar topar sezeryan da olmak istemiyorum ya sancı çekip inmezse eğer diye tereddütlerım var
Sevval0308 Sibel3434 valla canım dün akşam epeyi.bir hareket yaptım sanki.biraz göbeğim düştü gibi ama bilemiycem bugün bı gelsinler nstye baksınlar da ona göre artık. Hayır cikarirlar ve 42 ye kadar yolu var deseler çok mantıksız dün çıkarın dedim bu sorumluluğu alamayiz haftan ileri dediler imza atıp çıksan da sorumluluk kabul etmiyoruz felan korkuttular insanı. İşte dün biraz uğraştım kendi sancım gelsin diye de olmadı birde tuhaf bir şekilde hastanede olmama rağmen gece boyu uyudum evde bile en az dört beş kere kalkardim
Sevval0308 Sibel3434 doğuma şehir hastanesine geldim canım normalde özel takipliydim temmuz zammıyla.normal doğuma o kadar para vermek mantıksız geldi bakalım nasip
Sibel3434 Sevval0308 bende korkuyorum işte 40 hafta suni sancı verseler sonra oksijen düştü kanala ınmedı diyorlar sezeryan a alıyorlar o yüzden bende bugün konuşucam doktor umla sezeryan yaparsanı diye
Sevval0308 Sibel3434 ben çıkış yaptım hastaneden. Doktor dedi alttan baksınlar yoksa açıklığın.cik 41 e kadar beklemek sıkıntı olmaz. Ama nisanim geldi daha dedim evde çekeyim sancimi
Sibel3434 Sevval0308 benım de nst de sancı cıkto ama ben hissetmiyorum bel ağrısı var sâdece nişan da gelmedi cuma günü telrar gıdecem nst alttan muayene edecek avılma varmı diye ama normal yaparsım fedı ama bebek kanala inmemiş nasıl olacak dedim sancım da olmayınca durduk yere sunı sancı veremem dedı
senoski mombabe takatimin kalmaması kanala inmemesi değil ki. Ben naparsam yapayım hazır olunca gelecek zaten bunun bilincindeyim. Anlatmak istediğim psikolojik, sabredemiyorum artık sadece. Sabırsızım. Eminim çoğu kişi de son haftalarda aynı şeyi yaşıyo.
Yapmur Kızlar 39+3 bende de hala tık yok merak ediyorum nasıl bi süreç olacak. Kaldi 4 günümüz insllah o zamana kadar kendi sancim gelirde çıkarırım 😍🥰😇