dilekkaratas1 SevvaallEr aynı durum alt kısımlarda bende hissediyorum elimi koyuyorum bi şey yok 😅 çok güzel süreçlerden geçiyoruz Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🌸
Cnsbzkrt dilekkaratas1 bende aynıyım hafta olarak plasenta bebekle arama girmiyor bir de cok zayıf olduğum için ben baya hissedebiliyorum doktorun dediğine göre öyle bişey de olabilir
dilekkaratas1 Cnsbzkrt zayıf değilim hatta kilolu sayılırım belki onun da etkisi vardır 1.60 boya 71 kilo 😅
Tugbamf dilekkaratas1 değişir canim benim ikinci hamileliğim ilk i erkekti şimdi kız . Kızımı 21 . Haftada. Net hissettim . Oglumu daha erken hissetmistim
Nerfemm Elanin_annesi ben ilk gebeligimde 4 aylikken hissetmistim 2. Gebelikte 4 bucukta hissttim. Demekki bazi seyler herkesde bir olmuyor 😂
Cekilmezbirkiz Bebek olmasına rağmen 19. Haftada hissetmeye başladım. Doktor da böyle dedi zaten öncesinde hissettiğimiz muhtemelen gaz 🤣
arsezg dilekkaratas1 ben 17 de hissetmiştim bağırsak hareketlerimle karıştırıyorum sanmıştım ama değildi gazla alakalı bi bağırsak hareketi gibi başlamıştı her geçen hafta arttı
zipzipbebek dilekkaratas1 ben de 17. Haftada hissettim minicik bir seyirme gibiydi müthiş güzel bir his şimdi 17 günümüz kaldı çok şükür 🙏