Rwerdst Bebeğimde gelişim geriliği var 3 hafta üzeri oldu neredeyse 4 e gircek. Doktorum haftaya artık alalım dedi. Zorunlu sezeryan mı oluyor? Zorunlu sezeryan şartları nelerdir? Zorunlu sezeryan olduysan neden olmuştunuz?
senoski Rwerdst Gelişimin durması, kilo almaması ya da fazla ileride iri olması, kanala yerleşmemesi, makat geliş olması diye bunları biliyorum
Feyzaclk Rwerdst Benim bebeğimin boynuna kordon dolandığı ve kordonu kısa gördüğü için doktor zorunlu kılmadı ama sezeryan önerdi. Ama devlet ne der bu durumda bilmiyorum
yanlisanlamaama Rwerdst benim kendi sağlık sorunlarımdan dolayı zorunlu sezaryen oldum bi de bebeğim iriydi açılmam sancım falan da yoktu beklemedik fazla
Rwerdst senoski yaa o zaman zorunlu sayılıyor çok teşekkür ederim ☺️ internette bulamadım bir türlü net bir bilgi. Randevum da yarın ve bu hafta doğumum aklıma takıldı o yüzden ☺️
Rwerdst Feyzaclk kaç tur dolandı? Devlette sanırım 3 e kadar normal diyorlar. Gebe okulunda öyle demişlerdi
Feyzaclk Rwerdst valla öyle dedi kesin bişey de söylemedi başta iki dedi sonra uzun uzun inceledi 4 gibi gördü😂 yani normali hiç önermedi🤷🏻♀️
Feyzaclk Rwerdst bu saatten sonra doktor değişemem ya geç kaldım malesef. İki gün sonra kontrole gidicem tekrar düzelmemişse sezeryan günü vericek zaten. O kordonun dolandığını kendi gözümle gördüm bana tek tek gösterdi. doktoruma güveniyorum ☺️evet zor olur bebek nefessiz kalabilir kanaldayken ama yüzde yüz bişey diyemem dedi. Belki de doğar bu şekilde doğumlar oluyor ama riske atma dedi.
Rwerdst Feyzaclk sezeryan ol kuzu o zaman. Bende bu hafta sezeryan olcam yarın gün verecek doktorum ☺️ gelişim geriliği var bizde de
Minikannesi00 Rwerdst Benim taşikardi vardı son zamanlarda kalbimde ödem olmuştu. Bebeğim 4 kiloydu ve çatım dardı diye zorunlu olmuştum
Rwerdst Annesii23 hiç aklıma gelmemişti kuzum çok sağol 😂 evet perşembe günü tekrar zam gelmiş. Oysaki salı günü gidip görüşmüştük🫤 hastane nakit olursa yardımcı olabiliriz dedi fiyatta bakalım 😂