Fatma1- Kızlar 19 haftalık hamileyim şu 3-4 gündür bi anda uyanıyorum yada lavaboya gitmek için falan sonrası yok uykum kaçıyor uyuyamıyorum. Delireceğim artık ya. Hiç böyle değildi bu hamilelikle alakalı uyku sorunu yaşayan varmı
arirangg Fatma1- Ben de aynıyım. Ve normalmiş, vücut kendini bebek doğduktan sonraki sürece hazırlıyormuş.( Gece uyanıp emzirme)
Gulbahar47 Fatma1- aynı bende tüm gün uykum var gece başımı yatağa koyduğum anda burnum tıkanıyor uyku tutmuyor 16 haftalığım
Fatma1- arirangg bugün bende onu düşündüm ama son 2 ay alıştrsa anlarım daha benim 4 ayım var çok erken değil mi 😂
Mglsr8 İlk kızımda resmen zombiye döndüm asla gece uyuyamazdım sabaha karşı uydurdum 9 ay öyle geçti 🥶
Miniminik1 Bende 21 haftalık hamileyim ve uyandıktan sonra asla uyuyamam. Gündüzleri de uyuyamıyorum hiç. 3-4 saatlik uykuyla durduğum çok oldu ama vücudum bebeğe hazırlanıyor diye kendimi avutuyorum.
Fatma1- Miniminik1 ilk zamanlar çok uyudum ilaçlarımdan da dolayı. Ne olduysa şu 3-4 gün oldu. İşin garip tarafı uykumu almış gibi uyanıyorum zorla uyumaya çalıştım 2 saat sonra anca 1 saat daha uyumuşum