Zeynep_Sedat Kızlar kusura bakmayın. Geceden bu yana Ne halim kaldı ne dermanım. 25+4 üm sürekli karnım sancılanıyor koşuyorum wc ye. Ne yapmam lazım? Eşim nöbetçi gelemedi daha doktora da tek gidemiyorum az da olsa çareeee??
Anneyimbennanne Zeynep_Sedat Hemen bı patates haşla ,leblebi varsa ye ya da muz. İşe yarıyor hem sancıyi kesiyor hemde kurtulursunuz. Malesf kan ilacı kullandığım için bende de oluyor. Bazısı da kabız oluyor herkes farklı yani geçmiş olsun☺️
tlhmrv Zeynep_Sedat bol su iç ve yoğurdun için enisasta karıştırıp ye saha da geçmezse doktora git sıvı kaybediyosun bebeğe zarar olmasin
Ozgeguney Zeynep_Sedat çok geçmiş olsun havalardan sanırım ben de sürekli ishalim… bol bol su içmeyi ihmal etme ishal çok sıvı kaybına neden oluyor
Zeynep_Sedat Hungry adama beni kadın doğuma yönlendir karnım da sancılanıyor diyorum gitsen de bakmazlar sen bunu yaptır tamam dedi. Burda o derece işe yaramaz insancıklar. 10 günüm kaldı şu lanet şehirden gitmeye ama Bi hastalanmadan gitseydik.
Zeynep_Sedat Ozgeguney havalardan olma ihtimali yüksek normalde akşam 8 den sonra dışarıya çıkıyordum ilk defa arabayla da olsa öğlen dışarıya çıktım baş ağrısıyla başladı herşey. Gece özellikle çok su içtim ama yeterli mi. Bilemiyorum