Asliazra35 18 haftaligim hic gobegim yok hamile oldgum anlaşılmıyor bile benle ayni giden hamile arkadaslarim var hepsinin göbeği kendni fzlasyla belli ediyor bende tık yok 😐
nura23 Asliazra35 Bugün hastahanedki hemşire yeni hamilesiniz galiba dedi. söyleyince 22ci haftadayım şaşırdı 😅
Zeynepkizilgul Asliazra35 5 aylık hamileyim ve hiç belli olmuyor dün kaynanam memleketten geldi beni görünce şaşırdı hani bebek diyor nerde karnın
B-P-R Asliazra35 bende yarın 14+0 olucam Gobegim çok az Cikintilik var ama Hala Bişey Yook😂 Yemek yiyince Gobegim Sisiyo Sabah kalkıyorum yine İnmiş 😂😂😂
Nurcin eymeninannesii gazdır o.... ilk 3 ay benim ki 5 aylık gibiydi .. ama daha sonra anlıyorsun D: aaaa o gazmış diyorsun :D
Anneadayiii Asliazra35 bugun 14e girdik son 4 gündür var ama aşırı değil hamile pantolonuna geçtik sıkıyo kıyafetler diye amaa herkes bir değil bazen hiç olmuyor bazen şişkinlik ama kocaman olması için 20yi geçeceğiz çok rahat 🙈🤗
Dnzvsv Meltemk son durumunuz ne merak ettim açıkçası okadar şey yaşadıktan sonra eşinizlemisiniz şuan
Kadera Meltemk 24 haftalık tam olarak kaç aylık oluyo acaba bende 24 haftalığım kimisi diyo 6 aylık kimisi diyo 5 aylık 🙃
Yagmurerol Asliazra35 17+6 yım, hala pantolonlarim oluyor ama oturunca sıktıgı icin giymemeye calisiyorum disaridan hic anlasilmiyor 😄 gobek deligimin altinda bi sislik var oda kiyafetle zor anlasiliyor
456 2 buçuk aylıkken çıktı göbek ve iyice cikiyo yavaş yavaş doktorum dikkat et ilerliyen aylarda iyice sisicen saten dedi 😂 12+2 yiz
eMineHrn3807 Asliazra35 16 .haftada belli olmaya başladı canım belli olmaya şuan 24+2 basket topu kadar oldum🤰😊
nesli2018 Asliazra35 canım bende 17+6yım göbeği bırak 4 kilo verdim, ancak evdeyken ben farkedebiliyorum alt karnım biraz şişti. Ama dışarıdayken felan kesinlikle belli olmuyor yani :)