Neslihan1 Arkadaslar demirim cok ama cok dusuk 37-145 referans araligi bnm ise 9🙄 kan degerim ise 10.60... ispanak hariç demir seviyemi nasil yukseltirim yeni gebelik oldugu icin doktorum ilac da yazmadi. Roka tere ispanak et maydanoz ye dedi ama roka maydanoz ilk haftalarda düşüğe sebep olmaz mi bn mi yanlis biliyorum
Deryaerez1616 Neslihan1 benımde yok herıkısı ama ıspanagı hıc sevmıorum esım zorla yedırıo balık kırmızı ette tuketıom ve pekmez
yesillimonn Neslihan1 Bir demet maydonozu alıp yiyemicegine göre salatalarda yiyebilirsin hic bisey olmaz ben yiyorum roka maydonoz ıspanak kivircik hepsini karıştırıp salata yapıyorum cokta guzel oluyo 😊
Hulya06 Neslihan1 Kirmizi et,balik,yumurta,kabuklu yemişler,pekmez,yesil yaprakli sebzeler demir orani yuksek olan gidalar.Benimde çok düşüktü canim doktorum bunlari tüketmemi istedi ve demir hapida kullandim.Cok sukur kan demir degerim iyi
Neslihan1 Et balik hastasiyim sebze tuketmedigim icin baklagil et balik yiyorum surekli nasil bu kadar yok denicek kadar az anlamiyorum🙄😣