Masde018 Kızlar mrb bende polikistik over var ve gecmiyor suan kullandigim ilaçlar bitti ilk tedavide hamile kalmişdim ama 3 aylıkken bebegimi kaybettim şimdi 6 ay gecdi kist gene var be erimiyor kilo veremiyorum tavsiyeleriniz bekliyorum lütfen😓
elifsen Pcos iyileşecek bir hastalık değil. Sen doğduğunda bile var olan bir durum. Pcos ve başka kist varsa bilemem ama pcos olup iyi bir çocuk tedavisi ile tüp bebeksiz çok kişi gebe kaldı. Mutlaka bir kaç doktordan fikir alın
Ucankus Canım ben de de polikistikover var ama 17 aylıktı kızım var polikistikover’in tek çözümü sağlıklı beslenmek bol hareket o zaman yumurtalıklar düzenli çalışıyor
Ucankus Benim bir de tek tüpün kapalı yani benim olma ihtimali çok az ama ona rağmen kendi kendine oldu o yüzden kilo vermek zorundasın ben 10 kg verdim ondan sonra hamile kaldım
elifsen TTtutku pcos ömür boyu sizinle olcak bir durum. Sadece şartları iyileştirip pcos olmayan bir kadın gibi gebe kalabilirsin. Hiçbir prof dan başka bilgi duymadım. Ben de de pcos var ikinci gebeliğim mesela. Pcos demeı kısırlık demek değil çünkü. Bence bu hastalığın ne olduğunu bilip ona göre yaşamı sürdürmek en bilinçli olanı
TTtutku elifsen Evet biliyorum çocuğumda var tedavi olmadan önce oldu ama doktorun dediklerini yaptım uyguladım ultrasonda ve tahlillerde gözükmedi