Bir hikaye de benden gelsin o zaman 😄 İlk adet olduğumdan beri 5-6 ayda bir görürdüm. 14 yaşımdan 2 sene öncesine kadar yani 24 yaşıma kadar 10 sene boyunca böyle devam etti. 2 yıl çocuğumuz olmayınca 2-3 doktor gezdim hepsi kilo vermem gerektiğini söyledi. Diyetisyen yardımıyla ilk önce 10 kilo verdim daha sonra işe başladım devam edemedim ama geri almadım da aynı kilomda sabit kaldım. Bu 10 kiloyla beraber 1 sene boyunca adetlerim de düzelmişti. Kasımın 4ünde adetim bitti ve bidaha gelmedi. Aralık ayında tekrar diyetisyene başlayıp 5 kilo da öyle vermiştim. Aralık adet geçti Ocak adet geçti gelen giden yok bende. Test yapıyorum kan veriyorum gebelik yok. 13 ocakta doktora gittim enfeksiyon var fitil vericem birde adet söktürücü iğne, ama kanda bakalım gebelik yoksa öyle kullan dedi. Sonuçları göstermeye 20 ocakta gidebildim çalıştığım için, gebelik yoktu ilaç verdi. 24 ocakta iğneyi vurundum fitili de adet geçsin öyle kullanayım adet olursam yarım kalır diye düşündüm Allah tarafından bebeğimi korudum sanırım 🥰 iğneyi vurulduktan 10 gün içinde adet olmalısın demişti doktor ama 2 hafta geçti olmadım. Doktora gidip muayene olunca aslında 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şimdi 27+4üz oğlumla kavuşacağız az kaldı 🥰 Progestan iğne vermiş doktorum gebelik olmasaydı adet getirecekti ama gebelik olduğu için tutunmasını sağlamış 🥰Ben asla çocuğum olamayacak diye nerdeyse her gün ağlayan biriydim ama zamanı varmış demek ki 🥰