Babyboymom Oziss hissettiğinin tersi çıkıyor genelde hamilelerde ben ilkini oğlan hissetmiştim ana kızım oldu iyikide 😅 Şimdide kız diyorum ama herkes oğlan diyor kesin gene tersi çıkar 🙈🙈🙈
Sayrkann Hamile kalir kalmaz erkek kiyafetleri aldim en basindan beri erkek hissettim .. Sonuc erkek 😄😄
Kimyagercik Oziss yaptigim yuzuk testi cin ve rus takvimi hep kiz dedi ama benim ic8me erkek olcak gibi dogmustu ancak gel gor ki testler dogru cikt8 kizim olcak ins 🙂
BalliVEannesi Kimyagercik bana da yaptılar Çin takvimi falan kız dçocuğu diler hiç yanlış çıkmamış ama bende yanıldılar😂
Asafff Oziss ben en basından beri erkek hissediyorum dedim ve oğlum olacak 33 bitirdik bugün zorlu yolculuğuz hala devam ediyor
Homozigotmutant Oziss yıllardır kızım olacak derdim ama hep hayırlısını sağlıklısını istedim Allah nasip ederse kızım olacak ama evlat evlattır hepsini yerim 😊💕
Nazveannesi İlk günden beri kızım olucak dedim hissettiğim gibi de oldu şimdi Elvin naz ımı bekliyorum 😍😍
Mzeynepp Oziss ben de hissedemedim ama benim anne tarafımdan kime söylediysem hamile olduğumu kız hissettiler ve kız olacak inşallah 🙂))))))))
EsraUlurak Oziss ailemde herkes kız kız kız dedi Bn ise oğlum olucak dıyordum ve 22 haftalığız oğlumuzu beklıyoruz belirtiler ise hiç kilo almadım mide bulantım olmadı kızda zor geçiyormuş die duydum ve birde idrarım açık sarıydı kızda daha koyu oluyormuş 😉
BalliVEannesi Benim kayınvalidem hangi tarafın ağrıyor dedi.ben de sağ tarafım ağrıyordu erkek o zaman dedi.ailede 4erkek kardeş 2erkek torun var.herkes kesin bu sefer kız ddi ama kayınvalidem haklı çıktı benimki de erkek 😍
Cagla En basindan beri kiz hissettim ruyamda da kizim oldugunu gordum hem de iki kez ayni ruyayi gordum 😊 herkes inatla senin oglun olacak diyordu ama yanildilar 😂 hayirlisiyla kizim olacakk 30+5teyiz 👼😊😍
deletedmom01 Oziss ben hep kız hissettim rüyalarıma kadar girdi 😊 ve kızım olcak ınsallahh hislerim doğru cıktı 😊
Omerinannesi Oziss Bana ilk hamile diye soyledikletinde cevremdeki hetkrs kiz dedi ama ben ruyamda oglan gordum gercektende oglanmis 😀