Gecem27 Klomen kullandım yumurtam 12 13 mlm çatlatma iğnesi yaptım sizce bebek olurmu yapip fayda gören varmı
Fener1608 Gecem27 Bende klomen kullanıyorum bu 2 ayım geçen ay benim de 13mm di çatlatma iğnesi vurulmadım olmadı maalesef bu ay olucak Allah’ın izniyle inşallah senin bu ay olur 🤲
Arti Gecem27 benim kontrole gittiğimde biri 13 biri 14 mm yumurtam vardı 3 gün sonra catlatma ignesi yaptım. Her gün 1 mm buyur dedi doktorum. Bakalım beklemedeyim🙏
Gecem27 babyiscoming_ Yo doktor vur dedi ama bana göre yumurtam yetersiz normalde 23 olurdu 23 ile hamile kaldım bebeğim düştü şuan böyle hamile kalırmym bilmiyorum
babyiscoming_ Gecem27 evet çok şaşırdım. Benim bugün yumurtam 16 ve 18 mm olmasına rağmen doktor pazartesi tekrar gel bakalım dedi iğne yazmadı hala. En az 22 mm olması gerekiyormuş
Gecem27 babyiscoming_ EN SON gebe kaldığım da 23 ile sadece klomenle kaldım ama 12 13 bide sadece iki yumurta gelişmiş ti yetersiz değil mi nie verdiki iğneyi anlamıyorum
babyiscoming_ Gecem27 bende yetersiz diye biliyorum canım doktor bana en az 22 mm olması lazım dedi sen başka bir doktora daha git bence
babyiscoming_ Arti normal şartlarda ilaç kullanmazsan günde 1 mm büyüyormuş ama femara yada klomen kullandıysan günde 2 mm büyüyormuş
Arti babyiscoming_ babyiscoming_ ilk ay klomen kullandım. Doktorum pkosta pek işe yaramaz o yüzden 1 kez deneyeceğim dedi. Gebelik oluşmadı. Bu ay femara kullandim. Adetim 3 gün gecikti ama catlatma ignesi yapalı 11 gün oldu yapılan gün hariç. Henüz test yapmadım 🫣
Arti Gecem27 normalde 6 temmuz olması gerekiyordu 3 gün geçti belirti yok. İğneyi yapalı da 11 gün geçti. Beklemedeyim
Arti Gecem27 catlatma ignesi yapalı 11 gün oldu onun etkisidir diye korkuyorum. Doktoruma biraz once görüştüm 14unden sonra yap dedi 😮💨
babyiscoming_ Kubra00111 hadi hayırlısı canım bende femara kullandım bugün çatlatma iğnemi vurulacağım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah❤️