Arkadaşlar bugün anestezi de rahim filmi çektirdim sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Öncelikle kesinlikle anestezi ile tavsiye ederim çünkü çektiğiniz çileye deymez ne siz kendinizi kasıyorsunuz ne ağrı hissediyorsunuz. SürecimdanN bahsedeyim biraz anestezi ile olduğu için gece 12’den sonra bir şey yeme dediler sabah gittim ameliyat odası yoktu ki yaptırdım yani bulunduğum şehrin meşhur görüntüleme yerlerinden birinde. İnternetteki yorumlar üzerine tercih etmiştim. İndim aşağıya ameliyat önlüğü giy dedi giydim yattım anestezili olduğu için işlem esnasında çektiğim tek acı anesteziyi verdikten sonra kolumda olan acı oldu. Kolum çok ağrıyor diye bağrınırken uyuya kaldık galiba çünkü devamını hatırlamıyorum :) Kalktığımda 10-15 dk sonra gözlerimi açtı her şey bitmişti. Üstünü giyebilirsin dediler yerimden kalktım üstümü giydim. Doktor ve anestezi teknikeri yoklardı sadece radyoloji teknikeri yanımdaydı odadaydı. Üstümü giydim tekniker önümde ben arkasında asansöre ilerledik lobi ye giriş kısmına eşimin yanına bıraktı beni kendimi koltuğun üstüne attım o kafayla. Eşim tabi odanız var mı diye sordu yok dediler aşağı indirin tekrar dedi bir kafasına koysun dedi başka hasta gelecek dediler. En azından yastık istedik onu da yok dediler tüpleri açık dedi ve gitti hanımefendi. Sonra o koltuğa kafamı koydum bir kafamı toparlayıp öyle çıkayım istedim tekniker yanımıza uğradı az önce gayet normal yukarıya çıktığımı falan söyledi çok garip yani şımarıyormuşum imaları. Bu arada işlem fiyatı Bursa’daki en pahalı yer internet yorumlarından buldum ve öyle gittim yorumlar harika memnuniyetler havada uçuşuyor komikti bundan sonra tek bildiğim ve tecrübe ettiğim şey şnternet yorumlarından kimseye sormadan gidip bir yerde tedavi olmam. 5150 tl ücret ödedim bu arada. Bit kepçe çorbayı geçtim Odası bile olmayan bir yere. Buda benim enayiliğim oldu. Ama cihaza gelirsek cihaz son model harika bir cihazdı yani çıktıktan sonra 3 saat kadar ağrılarım oldu bu ağrı böyleyse anestezi siz hiç dayanamazmışım dedim. He bu arada hani orada bize tüpleri açık diyip gitti ya eşime çok ağrım vardı eşime içimin rahat olmadığını da dile getirdim iki doktora gidiyorum zaten her ikisine de sonucuma elime alıp o acıyla doktor doktor gezdim gittiğim doktorlar sağ tüpün tıkalı olduğunu basınçla işlem esnasında açtıklarını söylediler. Rapora bakarak söylediler bunu bana çıkarken tüplerimin direkt açık olduğu söyleniyor saçmalık kapalıydı açtık desenize çok mu zor bir anlat bir bahset sanki babamın hayrına beleş yaptırdım bir işlemdi. He bu arada hani kendimi koltuğa attım ya tekniker yanıma orada az önce yukarıya çıkabildim üstümü giydim söyledi eşimin yanında hani şımarıyormuşum imaları falan bir tekniker açıklama yapmadığımız kaldı dediğim gibi hizmet açısından berbattı fiyat çok fahiş ve pahalı ama cihaz mükemmel açmışlarda tüpümü Allah razı olsun diyim. Ama verilen muamele devlet hastanesi muamelesi. Regli dönemleri çok sancılı geçer sağlık ocağında bile yatırıyorlar burada bir yatağa muhtaç kaldım bunu sorgulayınca da az önce yukarıya çıkan rol kesen şu an bir şımarık oldum yani öyle bir konuştu ki konuşma tarzı ve imalarından şımarık olmam çıkıyordu. Doktor bir de şeyi söyledi raporda rahminde polip olduğunu yazmışlar bununda bilgisini vermemişlerdi olsun vermesinler olabilir dedim buna da olabilir dedik nelere demedik ki sabahtan beri anlatıyorum neler olur dedik buna mı demeyeceğiz neyse mesaj attım polip olduğunu yazmışsınız raporda doktorum söyledi dedim kaç santim ve kaç tane diye sordum yazmamışsınız adedini ve santimine dedim he benden onlar rapor istedi bu arada rapor onlarda yokmuş silmiş mi ne yapmış anlamadım raporun resmini istediler benden attım ve Polivin santimini ve adedini sordum sorup geri dönüyorum dedi sekreter doktor demişki öyle diyor yani onu biz göremiyoruz görmeden bunu nasıl yazdılar rapora aşırı aşırı komik ay ağlayacağım sinirden sonra dedim ki he pardon bana dediki ultrasonla gözükebilir ben de dedim ki peki siz bakabilir misiniz tabi randevu oluşturalım isterseniz dediler mükemmel bir pazarlama stratejisi amacım kimseyi kötülemek değil burada herkes hikayesini anlatıyor ben de anlatmak istedim belki birinize faydam dokunur sağlığınız açısından ve cihaz açısından mükemmel bir yer bana bu muameleler koymaz derseniz gidin yaptırın zaten herkezin tavsiye ettiği bir yer. Nasıl bu kadar popüler olmuşlar onu da anlamadım ya da adamına göre muamele mi
İsim de vermiyorum çünkü bu kadar güzel pazarlama yapan bir yer sadece parayı düşünüyordur benim gözümde bunlardan da her şeyi beklerim kimseyle davalık olmak istemiyorum sağlık sorunumuz sizlerde çekiyorsunuz zaten beni anlarsınız bize yetiyor bir de bu tarz şeylerle Uğraşamam yani uğraş Mak istemiyorum bu şekilde ama iyi araştırın. Araştırından kastım da internet yorumlarına aldanmayın direkt yaşamış insanlara soru ben internet yorumlarına aldanıp gittim siz yapmayın.