Pemberuya Saat akşam 7 gibi suyum geldi Şuan hastanedeyim Doğum olacak bana dua edin lütfen sancım yok ama suni sancı verecekler ileriki saatlerde olmazsa🙈
Merve9898 Allah kolaylık versin bi avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizde bizim için dua edin 37+6 yız ikinci doğum bekliyoruz belirti yok
meraltaskin132 Pemberuya İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hiç korkmayın bol bol ayetel kürsi okuyun🙏 sizde bana dua eder misiniz haftaya kürtaj olucam geride 2 yaşında bir kızım var dua edin kolay geçsin doğumda edilen dualar kabul olurmuş 🙏
Pemberuya meraltaskin132 oyy kuzumm Allah razı olsun size de geçmiş olsun benim ilk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durmuştu kürtajla aldılar size tavsiyem sonrasında dinlenebildiğiniz kadar dinlenin belim sonra 3-4 ay çok ağrıdı çünkü
Kardelennntu Pemberuya benimde suyum geldi 20 saattir hastanedeyim sancıyı çok geç hissetmeye başladım hala tam düzenli değil seninki nasıl gidiyor
Pemberuya Kardelennntu aynı bana da 12 saat oldu canım saat başı ara ara geliyor suni sancı verecekler sanırım🤷♀️
Kardelennntu Pemberuya sancılarım kesildi suni sancı verdiler hala sancı yok galiba sezeyan olucak 🤷🏻♀️
Kardelennntu Yok suni sancı + epidural oldum bekliyorum hala yurt dışında yaşıyorum burda hemen almıyırlar seseyana bir problem yoksa bekliyorum işte sen ne yaptın nasıl oldun