Gulsbaby Heyecanlı bekleyiş içindeyim ana hiç belirtim yok. Bebek uygun pozisyonu aldı ama ağrım hiç yok. 1 cm açıklıkla bekliyorum. Siz de durumlar nasıl? 🤰🏻☺️
gulsahtky Gulsbaby 39+1 olduk biz de az önce. Grip olduğum için şu an gelmemesi daha iyi olur baya halsizim çünkü :( herhangi bir belirti yok. Sadece sağ bacağımın göbekle birleştiği çizgi çok kasılıyor. O da sanırım yavaş yavaş aşağı indiği için.
B-et1 Gulsbaby ben de aynıyım 39+6 olduk an itibariyle ama ufak sancılar dışında bir şey yok 1 cm açılmam varmış pazartesi suni olacak gibi
Gulsbaby kucukannesi bence bu haftayı doldurmayı bekleyin isterseniz. Normal doğum düşünüyorsanız eğer…
Zehradinc Lasvinia benim de 39+1 bende de su yada nişan yok sadece regl sancısı gibi ara ara kasık ağrım oluyor
Elale 39+0 bugün ve bugün sabaha karşı nişan geldi. Regl ağrısına benzer kasıkta ve belde ağrı var ama düzensiz ya 10 dakikada bir ya 15 ya 20 dakika gibi. Henüz hastaneye gitmedim sancıların daha kısa süreli ve düzenli hale gelmesini bekliyorum 🥺
Gulsbaby Elale bende de çok düzensiz ağrılar mevcut. Bazen sadece belim bazen sadece kasıklarım ağrıyor.
Gkcngkc 39+2 su ana kadar birsey yoktu ama suan asagı dogru baskı ve kasılma var bu sancı mı ilk gebeliğim oldugu için emin değilim 😂sancı nasıl bilmiyorum ,bana kalırsa sancı kasıldıkca sancı giriyor gibi oluyor
Papatyagn12 39+1 bende kizlar bendede bı belirti yok Çarşamba hastaneye gideceğim bakalım ne oluyo hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım bebeklerimizi inşallah