Hiram_17 Bugün 2. Gün ağrılarım çok fazla birde gaz sancısı girdi dayanamıyorum güya ağrı kesici yapıyorlar fayda yok kollarıma çıktı sancılar
RabiaKose Hiram_17 aynısı ben yaşadım, nefes bile almamıştım. Sürekli yürü sürekli hareket halinde ol. Duphalc şurup vermişti Dr onu içince az da olsa rahatlıyordum. Rabbim şifa versin insaAllah♥️
Mikemmelbiranne Hiram_17 Allah sifanizi versin üzülmeyin bunların hepsi geçici 2. 3 güne biseyiniz kalmaz insAllah
Sevgi1985 Hiram_17 Allahım yardım etsin sancından eser bırakmasın canım bende çok korkuyorum sezeryan dan normalde de gazımı zor çıkarırım Allahım hakkımızda en hayırlısını versin genelde kaysı hoşafı ve yürüme diyorlar 😞
Hiram_17 Sevgi1985 Amin Allah razı olsun ilki normaldi korktum korkularım vardı bunu isteğe göre sezeryan yaptım Rabbim pişmanlık vermesin de
ssseher Bnde sezeryan oldum bugun 3.gunum agri biraz daha hafifledi ama inanin o 2 gun asla kalkamayacaksiniz düşüncesi oluyor cok zordu cook . Bundan sonrasinda sizler neler yaptiniz banyo sureci ve pansuman nasil oluyor acikmi kaliyor dikisler
minikoannesi123 Hiram_17 Ağrınız olsa bile kendinizi yürümek için zorlayın. Ayrıca ilk günden itibaren bol bol su, kahve ve hoşaf icmenz gerekirdi. O şekilde yapın. Her şeyden önce psikolojik açıdan kendinizi iyi olacağınıza dair sartlandirin. İnanın geçiyor