Dmt0 Arkadaşlar selam, 6 haftalık hamileyim, düşük tehdidim var, gebeliğim riskli ilerliyor. Dr. Ayşe KIRBAŞ’a gitmeyi düşünüyorum ama muayene olan var mı? Memnun musunuz?
Zezeee0 Dmt0 çok olumsuz bi doktor daha 6 hastalıkken kese düzensiz anomali olabilir deyip kürtaj yaptığı hastaları anlattı 15 dk tabi bi daha gitmedim
Evrem2323 aysenurr- Merhaba miray hocadan memnun musunuz acaba 12 haftalığım takibine girsem mi diye düşünüyordum İlgili mi hemen dönüyor mu sorularınıza
Dmt0 Zezeee0 Yaa üzüldüm şuan. Çarşamba ya randevu almıştım, bakalım içime sinmezse değiştiririm. Sizin önerdiğiniz bi perinatolog var mıdır peki Ankara’da
Zezeee0 Dmt0 eğer ciddi bi durumunuz yoksa 19 Mayıs hastanesinde baran hanım var şehir hastanesinde Elif gül yapar var perinatolog
incikaya Ben faika hanım a gitmiştim ilk haftalarda çok tatlı bir kadındı ama hastanenin doğum paketi o zaman olmadığı için çok pahalıya geleceği için doktor değiştirmiştim ama doğum paketi olsaydı onda devam ederdim şimdiki doktorumdan da çok memnunum o ayrı tabi💕