DuyguKays Kızlar beta değeri 1003 çıkmış sağlıklı gebelik mi olup olmadığı bu değerde anlaşılıyor mu?
Rwerdst DuyguKays hayır canım anlaşılmaz. Tam 48 saat sonra aynı yerde tekrar kan ver. Değerinin %60 üzeri artmış olması gerek. Bence sonrasında da muayneye gidebilirsin ☺️
Mucizebebegimmm03 DuyguKays haftaya göre normal aralıklar da sen şimdi sağlıklı olup olmadığını gittiğin hastaneye 2 gün sonra tekrardan gidip kan vermen lazım eğer 2 kayı artış varsa sağlıklı
Mucizebebegimmm03 Sağlıklı olup olmadığını 2 günde bir kan testi vermen lazım beta kontrolü olacak eğer 2 katı artış varsa sağlıklı sonra kese ve kalp atımı için bekleyip onlara gideceksin
DuyguKays Mucizebebegimmm03 ben yolu yarıladım kız :) çok sevdiğim bi arkadaşım uzun zamandır istiyordu onun haberini aldım :)
Sevdahoca Rwerdst salı günü akşam 150 çıktı sonucum ctesi sabah 288 çıktı canım sıkıldı da o yüzden sordum
Rwerdst Sevdahoca ortalama %48 gibi bir miktar artmış canım. Farklı hastanede mi verdin test? Bir de mesela birini sabah birini akşam verdiysrn etkiler. Benim de 6000den sonra betamda sıkıntı olmuştu. 2 gün sonra 8200 e çıkmıştı. Şuan 37+3teyim ☺️
Sevdahoca Rwerdst aynı hastanede verdim ama salı günkü akşam 17 de ctesi sabah 9 da verdim testi. Doktor sonuca bakarken acaba laboratuvar hatası mı diye de söyledi. Ama geldiğimden beri ağlıyorum. Kanama vs de yok
Rwerdst Sevdahoca saat farkında etkiliyor canım☺️ gerçi sanırım 5 gün var arada bazen laboratuvarlarda da sıkıntı oluyor. Pazartesi tam 9 da tekrar verin testi. Ona göre doktorunuzla net hareket edersiniz.