Cansel-58 merhaba, kan sonuçlarımı inceleyip bilgisi olan biri yorum yapabilir mi? doktora gidin demeyin ben de biliyorum gitmeyi ama ptesiye kadar önden fikir sahibi olmak istiyorum.:)
Rwerdst Cansel-58 çok mu yağlı besleniyorsun napıyorsun kız 😅 Kolesterolün var. Serbest T4 olan tiroid bezleriyle alakalı. Tiroidlerinde tam çalışmıyor sanırım o da düşük. Anti hbs eskiden sanırım hepatit b geçirmişsin. Antikor demek o.
Tusse18 Cansel-58 hamile misiniz bilmiyorum ama acilen tiroid ilacına vitaminlere başlamanız lazım ve enfeksiyon için acil çözüm gerekli pazartesi sabahtan hemen gidin
Cansel-58 Minikmucizelere yok yok ben sadece referans dışı olanları filtreledim ondan öyle görünüyor:)
Cansel-58 Rwerdst aslında çok da yağlı beslenmiyorum ya 😅 fazla et yedim bu ara ondan kaynaklı olabilir bilemiyorum. ama kalp çarpıntım nefes darlığım çok oluyor, kolestrolden kaynaklı olabilir mi?
tilbis Anti hbs hepatit b aşısı olduğunuz için pozitif bu normal degerdir, kolesterol genelde gebelikte yükselir korkulacak bi durum olduğunu sanmıyorum beklenen bi degerdir fakat tiroid gebelik için hassastır doktorunuz tedavi verebilir