Sevalinkaa Minaa_m kraftın böyle bir modelini kullandı ablam oğlu 4,5 yaşında ara ara gidip hala bir şekilde yatıyor Çok Seviyor çünkü bir iki ay sonra ben onlardan alacağım kendi bebeğim için Kısmetse bir 4 senede ben Kullanırım herhalde
Mimnice Minaa_m bikaç gün önce elele markasından kendi sitesinden indirim ile aldık biz de kargoda hala elimize ulaşmadı ama yatağı alt açması cibinliği ve müzikli dönencesi içinde dahil çok araştırdım fiyat performans açısından bunu uygun gördük 😇
Umaysmom_ Ben aldım ama henüz kullanmadım. Memnuniyet üzerine aldım. Insallah iyidir. O fiyatın içine yatak dahil mi peki? Ben e bebekten 2500 tl ye aldım 2 gün önce.
filialunae Mimnice Ben de elele’yi beğendim dediğiniz gibi her şey var. Arkadaşım Kraft almış ama oyuncakları yok bende diyor. Bir de sitesinden alınca yatak hediye geliyormuş diye okumuştum burada bir yorumda öyleyse ben de sitesinden alacağım. Trendyoldaki elele içinde yatağıyla gelmiyormuş sanırım
Syngamze Minaa_m pregonun bu modelini kullandım gerçekten de çok rahattı benim için gayet kullanışlı ve güzel tavsiye ederim
Elanin_annesi Minaa_m bu nasıldır bilmiyorum ama ben dün elele madre park yatak beşik sipariş verdim yatağı dahil 2700 tl.
filialunae Elanin_annesi nerden sipariş verdiniz acaba şuan Trendyolda 3099 TL hem de yatak hediyesi de yokmuş
glz87 Minaa_m benimde kanz ama withme 2 olan daha kullanamadık çünkü doğumuma 1ay kaldı e-bebekten aldım ben çok araştırdım bunu tavsiye ettiler bana☺👍
AysnrTml Minaa_m dün aynı renk ve aynı markayı anne yanı olanını e bebekten aldım tavsiye üzerine ki stoklar da tükenmiş durumdaydı bu rengini bile zor buldum 2500 tl
AysnrTml Minaa_m Trendyol da kiyle tek farkı başındaki oyuncak ve onun için bin tl fark vermek mantıklı gelmiyor bana içinde onunda süngeri yok benim aldığımında e bebekte süngerlerde 300 - 400 tl gibiydi ama tabiki her yerde olduğu gibi kalite kalite artış da olabilir