Sevde345 Kızlar dün doktora gittim sol tarafindan yumurtlamissin ve rahim duvarin kalinlaşmiş dedi doktor sizce hamilemiyimdir yada böyle bi durum yaşayip hamile kalan varmi aranizda cevap verirseniz sevinirim
Beyzauzz Sevde345 Rahim duvarı kalınlaşması ya hamilelikten ya da adet gününün yaklaşmasından olur eğer planlı bir gebelikse kan değerlerinize baktırın adet günümiz dahil 5-6 Hafta civarı hamile iseniz keseyi görebilirsiniz
e_blue_sky_a Sevde345 yumurtlama olunca her ay rahim duvarimiz kalinlasip bizi hamilelige hazırlar canım. Eğer yumurta dollendi ise o kalinlasmis rahim duvarına tutunur embriyo. Eğer istiyorsan insallah senin de olmuştur yoksa her ay adet öncesi olan süreç yani
Gulbahar47 Sevde345 canım bende gittim baktı rahmin kalınlaşmış dedi gebelik de olabilir adet de olabilirsin dedi adete 3 gün var beta aldı 166 çıktı gebeymişim belki şeninde öyledir betaya bakmadı mı doktorun sakın ilaç filan içme riske atma
Buhara Sevde345 pcos veya adet düzensizliği var mı? Bende bunlar vardı doktorum kalınlaşma olmaması İçin ara ara doğum kontrol hapı önerdi adet olabilmem için eğer olamazsan kalınlaşma olur rahim duvarında demişti. Sorunun başlangıcını bulursanız belki işiniz daha kolay olur çok geçmiş olsun
Sevde345 Busetomris daha vermedim adetime 10 gun var çok erken diye dusunuyorum baktirmak icin doktorum adetin gecikince test yap dedi eger negatifse adetin 2nci gunu gel alttan muayene edelim seni dedi miyom varmi yokmu diye
Sevde345 Beyzauzz adetime daha 10 gün var degerlerim simdiden yukselmemistir diye dusunuyorum insallah hamileyimdir
Sevde345 Gulbahar47 ayyy sizin adınıza çok sevindimm adetime daha 10 gün var insallah bende hamileyimdirr
2oglus Sevde345 adete daha 10gun varsa ve kalinlasmissa büyük ihtimalle hamilelik başlangıcıdır çünkü adete yakın da kalınlaşma oluyor ama o adete bir iki gün kala olur
Sevde345 Buhara adetlerim çok düzenlidir bazen 2 gün gecikir diger ay 2 gun erken olurum pcos um da yok gebelik dusundugum için yumurtlama zamanlarini degerlendirmeye çalistim doktorumda hafif gülümsedi ama net birsey soyleyemedi tabi adet zamanimi bekliyorum
Hatice_kubra Sevde345 doktor benim hamile olduğumu ilk rahim duvarı kalınlığından anlamıştı ilk o ihtimal önde bulundu.
Papatyadusler Hatice_kubra benimde sat 15 Mayıs hasta olmayinca doktor rahmin kalınlaşmış dedi duphaston yazdı beş gün kullandım bitti dun henüz hasta olmadım hasta olacağıma dair bir belirtide yok inşallah dediğiniz gibi benim durumumda gebeliktir