Hernasipvaktineesirdir 123Hamis123 Ev yoğurdu ve ceviz. Keşke çok yemeseydimde bu kadar almasaydı hatta şimdi normal doğuramıyorum.
Nrcndmr 123Hamis123 benim bebegimin de kilosu düşük biraz , burada tavsiyeleri göz atayım belki bizde de işe yarar 💜😇
Hernasipvaktineesirdir Btlabk şuan 38+2 37+3 te 3.850 di. 4 olmuştur kesin daha da ne olacak bakalım 😒
Hernasipvaktineesirdir 123Hamis123 ben kilo almadım çokta bebek 37+3 te 3.850 di suan 38+2 yiz daha da doğana kadar ne olcaz bakalım
Ahmetinnannesi 2 gün önce kontrole gittim bebeğin kilosu 1 hafta geriden geliyo dedi çok sıkıntı değil ama protein ağırlıklı beslen ki bebek kilo alsın dedi peynir yumurta et yoğurt vs. Genel olarak zaten bu şekilde yiyorum
Btlabk Hernasipvaktineesirdir benimde 3600 dü salı günü 3800 olur bir kaç güne nasıl dogucak bunlar🙈😃
Btlabk Hernasipvaktineesirdir 4500 a kadar normal dogum yaptırıyoruz dedi doktor size sezaryan mı dediler
Yncatc Hernasipvaktineesirdir ay arkadaşımda öyle normal gidiyordu kilodan sezeryan oldu olsun toplu bebek iyidir ele gelir o sağlıklı olsun önemli olmuyor pek