Demirela Merhaba arkadaslar ilk gebeligim bebegimin surekli kalbi atiyor mu atmiyor mu geriliyorum 11.haftalik hamileyim
Amineazra Demirela korkmayın içinizi ferah tutun 🙂 20. Haftalarda yavaş yavaş hareketlerini hissetmeye başlayınca içiniz daha rahat olacak annelik işte insan düşünmeden edemiyor 🌸
Smyye0303 Demirela benimde 11 haftalık korkma karnında hissedene kadar böyle sende bı sorun olmadıkça bedeninde ters şeyler düşünme hiç 😁😂
Mucizeolsuun Evettt yanlız değilmişiz demekki Allahım diyorum ya olsa nasıl anlayacağım ne yaparım Allah herkese hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
defnezumram Demirela bende 6 haftalıkken yaşadım 2. Gebeliğim şimdi bunu şu an 28 haftalık oldum hala aynıyım
ardenmommy Fetal doppler cihazı satılıyor trendyolda falan ben ondan almıştım. 15-16 haftalarda gayet net duyuluyor. Panikatağım bende ikide bir acaba bir şey olmuş mudur korkusundan almıştım. En azından beni rahatlattı stresimi aldı☺️
Esraguvennn Demirela ay bunu kendine yapma nolur. Bende ilk gebelikte her gece acile gidiyordum durmadan düşünüp duruyordum şimdi 2. Gebeliğim ayda bir muayeneye gitmek bile zor geliyor. O kadar alışmış oluyorsun. Tadını çıkar lütfen çünkü ilk gebelik cidden annenin en güzel zamanlari.