Melikecaglayann Arkadaşlar 2. Ay kontrole çağırdı doktorumuz kalp atışını dinlemek için, kalp atışı normal ultrason ile mi bakılıyor, vajinal ultrason ile mi yarın gideceğim .
defnezumram Melikecaglayann normal ultrasonda bakılıyor ben 7 aylık hamileyim geçenkerde acillik oldum adam taktı alttan bakacam diye baktırmadım kendi doktoruma anlattım iyi ki baktırmamışsın ben çatı muayenesine kadar bakma gereği duymuyorum dedi bana biraz sapkınca geliyor alt muayene çünkü bebeğimi düşürdüler alttan baka baka daha önce
Melikecaglayann Tugcemiss- ilk gebeliğim internette vajinal yazıyor da , merak ettim teşekkür ederim.
Hizligonzales Melikecaglayann normal bakiliyor ha duyulmazsa alttan bakiyorlar ama once karindan bakar oglumda durek karindan duyuldu mesela ama bu gebeligimde karindan gorup duyamadi alttan bakti
bebegimmm60 Melikecaglayann eğer bebeğin kalp atışını normal ultrasonla duymazsa vajinal bakmak isteyebilir, vajinal ultrason için herkes düşük riski yapıyor diyor ama korkma sağlıklı bir gebelikse bir tehlikesi olmaz hiçbir doktor düşük riski ihtimali olan bir şeyi bile bile uygulamaz 😊
Simge_celen_ozyildiz_ Melikecaglayann normal ultrosan ile eğer duyulmazsa o ikinci seçenek oluyor diye biliyorum