Krm Mslali kız ben de korkmuyorum hiç doğumdan. Aşırı bir güven var. Benim korkum çocuğu kuveze alırlar mı bebeğim hasta olur mu gibi gibi ama doğumdan korkum sıfır. Çatır çatır 😂
berdem6 Devran Mv00 bazen gecsin bazen gecmesin istyrum :) hormonlar tavam .surekli ruh halim degisio ;)
berdem6 Cilga ayyy canim agzina saglik ;) etrafta cahil cokk vallaa ;) hic bi cevabimiz tatmin etmioo bunlari ;) dogum sekli begendiremiyoruz milleti ;)
Cilga berdem6 aynen öyle ben hep diyorum milletin ağzı biraz daha sıkı olsa bişey demese bu stres sıkıntı da yaşanmaz eminim gül gibi geçinip gideriz canım 😊
Devran berdem6 ben direk geçsin istiyorum uyku hali hala devam 19+4 günlük olmama ragmen ama progestan ilaç yapıyormuş sabah akşam içiyorum risk vardı bu gün bitti ama ilacın sonunu bugün aldım inşallah kurtulurum yarın bu durumdan doğsunda rahatlasam 😊
aysgldlrl67 Esomami benimkini de sen doğursana.lütfennnn 😂😂😂 yarin benim de sezaryen .. korkular korkular korkularrr 😣😣😣🤗🤗🤗😇😇😇
Nergs199 berdem6 aynı beni anlamışsınız 😂😂bende 33 haftadyum. Diyorum ne sezaryen yapabilirim ne norm dgurabilirum nası çıkacak bilmiyom😂
berdem6 Nergs199 ayyy keske biri benim yerime dogursa bana verse diorum :) yada secenek sunucklar esinizmi dogursun sizmi.hangisini secersiniz die.kocama dogurturdum:)
berdem6 Devran allah yardimcin olsun kuzum Bende kullandim.ilk aylar kanamam vardi.vajinal yoldan alinca yan etkisi olmuomus.ben vajinal almistim
MerveBeyza Aklima ilk dogumum geldi :) iki kizim var ikisini de normal dogumla aldim kucagima. Ilk doğumumda sancilari cektim oldu 9 cm aciklik beni hemen catala aldilar doktorum daha gelmemisti ben ebelere bağırıyorum bu cocuk burdan cikmaz nasil ciksin küçük bi yerden sezeryana alin beni diye onlarda kafasi görünüyor az kaldi diye beni teselli ediyorlardi ama aklıma hic yatmamisti burdan cikmaz bu diye hala bağırıyordum. Ama gercekten cikiyormus :) kucuk bi yer değilmiş korkmayin kızlar inanin bir gunun başına geliyor geçiyor ve cok guzel bi anısı kaliyor hamileliginizin tadini cikarin :)
nscaslan3437 berdem6 bende bugüne kadar bisey yoktu bi an olsun diyordm doktor yarın sezeryana alıcaz deyince aynı düşünceye bende daldım saat gecmesn istiyorum çok korktum galiba 😒