ShemsTural Hanimlar ben 7haftalik hamileyim 3haftadir bulantilarim oluyodu. Iki gundur yok bulantim.bu beni rahatsiz etmeye basladi. Acaba normalmi? 3ay olucak diyolardi bebekle alakali ola bilirmi😔 😔😔😔😔😔😬😂
ShemsTural Yalinn8 bi keresinde bi yazi okumusdum bebegin kalbi durunca belirtiler kesiliyormus onun icin. Korkuttu bu beni ilk hamileliyim belki boyle olmam ondan :)
Amineninannesi2018 Benimde oluyodu kendinizi şartlandırmayınn iki gün iyisem üç gün kötüydüm he hiç kusmam olmadı ama tiksinme bulantı vardı ilaçlarda yapıyo unutmayınn illa her hamiş de aynı olcak değill.. sonra oh gectı dedım rahatım dedım yanmaşarım basladı32. Haftada eksıme yanma🤢🤢 hep alışmısız kötü düşünmeye doktoruna sor istersen Hem kimdyo illa 3 ay sürücek diye kimininki doguma kadar devam edıyo kimininki hiççç. 🤲🤲 hormanlar bu ne zaman ne tepkı vercek bellı olmuyo☺️
ShemsTural Amineninannesi2018 haklisiniz gercekten ogle bazilarinda sona kadar suruyor. Doktor randevum gelicek hafta numarasi da yok onun icin soramiyorum.tesekkur ederim cevapladigniz icin❤️
Yalinn8 ShemsTural akliniza ilk bu gelmesin lutfen🙏🏻 iyidir o, şanslisinizdir sadece, icinizi rahatlatmak icin doktorunuza bi ugrayin isterseniz
ShemsTural ebrarmom08 evet oyle oluyor ama yeterki minikler iyi olsun. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasib etsin