Heyzilwq Zuzumuz çarşamba günü sezeryan olan biri için üst ön tarafı düğmeli olan gebelikten çok mantıklı pijama takımı almıştım ama altını giyemedim lavaboya gidince eğilip kalkamiyorsujuz rahat olmuyor o yüzden etek giyiyorum ince bir ben alırsanız dediğim elbise gibi olan gebelikten alın
Zeynebtahir Zuzumuz canim iki sezeryan oldm, kısa kollu dizlere kadar bir gecelik ilk gun, ertesi gun yine kisa kollu tisort, ve karnini kaplayan ic camasiri, yine karninin ustunde lastigi kalacak bol bir alt. (Kısa kollu cunku damar yolu oluyor hep kolunda)
Bal1234 Zuzumuz ilk sezeryanm acil olmsti ama smdi ikncyi olcm keisnlikle gecelik çünkü pijama sezeryan yeirne değince insnain canı çok yanyo gecelik çok rahat bende aldm insllj hayrsyla kullanmak.naisp.olur tabi pijamada koyun
Gizemmiray35 Ben iki sezeryanımda da pijama takımıyla rahat ettim ilk doğumumda gecelik almıştım hiç giymedim
Tomvejerry Zuzumuz normal bedenimden bi beeden büyük aldım rahat ettim. Gömlek gibi eşofman takımlarından. 3 takım koydum valla 2 de alt pijama koydum nolur nolmaz diye ilkinde kanamam çok olddu 2. De öyle olmadı. O yüzden. Gecelik te kalkıp inerken açılıyor diye tercih etmedim tesettürlümüsünüz bilmiyorum amaa tesettürüyseniz eşofman takımı daha derli toplu oluyor :)
Minigim38 Zuzumuz önden düğmeli pijamalar çok rahat kullanışlı oluyor. Gecelikle hiç rahat edemedim ben
Kediannesi21 Zuzumuz kesinlikle gecelik gibi olan pijamalardan almalısın 2. Doğumum olucak yine en rahatı o
Tgcmrt48 Zuzumuz gecelik takibi sonta oluyor sonra ayağa kalkıp tuvalet vs direk çamaşır açıyorsun rahat oluyor emzirmeli gecelik var LCW dan aldım çok memnun kaldım
Maviev35 Zuzumuz önden düğmeli boydan gecelik çünkü hastanede sonta falan takılı oluyor bu yüzden alt tarafın boş kalması daha rahat oluyor.