Pikachukiz53 Mltsnl detaylı ya girene kadar erkekti detaylı da kız oldu 😂 perinatoloji gittim o bile kız dedi çok garip 23 haftamda kız bebek sahibi olacağımı öğrendim 😂
Serendipty Mltsnl 14. Haftada ogrendim alttan bakiyor bebege o bolumde gozukuyor doktordan kaybakli olabilir baska bir doktora gitmeni tavsiye ederim
pandasever Aysee1123 aynen öyle 12. Hafta cinsiyeti söyledi hiç değişmedi. Dün detaylıda da değişmedi yani. Anormali daha çok 😅😅
Newanne Mltsnl Ben de 20.haftadayim henüz ogrenmedik detaylida gorebiliriz inşallah. Ben de hurafelere inanmıyorum hiçbir bilimselliği de yok zaten
busraterzi Haftam bitmek üzere detayli dahil net bir sekilde cinsiyet gören diyen olmadı benim doktor kiz dedi erkek organi göremedim dedi ama asla kesin net bir sekilde kiz demedi kendimizi kiza hazirladik son anda süpriz olur mu bilmiyorum
MedineDoru PrensinibekleyenAnnee canım erkek diiyp bu ultosunu verdi ama gördü demekki bişiler ama ben anlamadım 🫣
PrensinibekleyenAnnee MedineDoru var baksana bacak arasında baya bişey 😂 nasıl döndü kıza tekrarayni.doktor mu kız dedi
MedineDoru Adenks gösterdi ama ben anlamadım işde🤭5 yaşında bi kzım var erkrk dedi ya ben orda iptal zaten mutlulukdan🫠