DuduBodur Hanımlar 22 haftalık olduk bebeğin tekmelerini hep kasıklarımda hissediyorum sizler nasıl hissediyorsunuz ve cinsiyeti ne bebişlerinizin 😊
Kuzeymiraa DuduBodur 24. Haftadayım çoğunlukla yanlarda ve kasıklarda çok nadir mideme yakın hissediyorum. Ama başlarda kasıklarda hissediyordum
Ess91 DuduBodur 26haftamdayim suan heryerde hissediyorum 😅 ama ilk baslarda daha asagilardaydi banada cok garip gelmisti
kubrayas GulerSanverdi1 bnm de aynı 36+3 başı aşağıya dönmüş mü? Benim kızmın başı aşağıdaydı geçen hafta ters dönmüş. Makat pozisyonda şuan
GulerSanverdi1 kubrayas evet 33 gittim sonra 35+4 şimdi 36+4 yine cagirdi başı asagidaydi 33 den sonra hep aaaa okadar büyükk haftada nasıl dönmus ki yeniden
Tayyibe42 DuduBodur 29 hafta dayiz kizimi her saat heryerde hissediyorum sabahlarida uyandiriyor çalar saat gibi sonrz tekrar uyuyo 🤣 ama ben uyanmis oluyorum
Ada_ada DuduBodur son gittiğimde poposu aşağıdaydı ama, nerdeyse her yerde hissediyorum, midemde hissetmek en tuhafı diyorum ne işin var orada ya nasıl gittin oraya?😂
Hhbnhbnjvv 25+5 her yerimde hiss ediyorum. Dun vajinama oyle sert vurduki dedim aha cocuk cıkıyor korkudan elimi tuttum oraya😂