Senaykork Fatmakurtdeniz 3 çıktı , yatış verdiler serumla takviye filan sonra bide ilaç yazdılar 36. Haftadaydim bunlar yaşandığında, şuan 38 im baya yükseldi korkmayın bişi olmaz siz şanslısınız erken farkedilmis
ardenmommy Fatmakurtdeniz ben 9 haftalıkken 8 miş değerim ama doktor hiçbir şey söylememişti o zamanlar🤦🏼♀️
Senaykork ardenmommy 2-3 saat yayılıyor canım , bunun 1 saati serumla ve nst ile geçiyor yemek yiyemiyorum serumdan önce serum verilirken bittikten sonra yiyebiliyorsun, 2 saatide gözlem amaçlı kusma veya alerjik reaksiyon varmı diye tutuyolar
ardenmommy Rwerdst devlete gidiyorum üstelik doktorumu da 10 senedir tanıyorum torpilli gidiyorum yani😂 yatıştan falan bahsetmediğine şaşırdım bu yüzden 🤷🏼♀️
Rwerdst ardenmommy yok canım belki gittiğinde değerlendirir. Normalde 10 un altındaki değerlerde yatış oluyor ☺️ çok şanslısın 😂😂
Rwerdst ardenmommy valla arkadaşım hamileyken o haftada 2 kere gitti sadece serum bağladılar. Hamilelikten ziyade de dedemin değeri 6ydı 5 gün yatırdılar. 10a çıkana kadar beklettiler. Yayılması sorun değil zaten değerinin yükselmesi önemli. Genelde özeller müşhadede veriyor devlet önlem amaçlı yatırıyor. Ben devlet hastanesinde enfeksiyondan yattım bir kadın da ferittini baya düşüktü o yüzden yatıyordu hastanede 🤷
Senaykork ardenmommy nst yi sancı için değilde ilaca göre bebekdeki kalbindeki değişimi gozlemlemek için takiyolar , bnden küçükse vardı 22 filandi onada takmislardi cunku
ardenmommy Rwerdst yatırsalar işime gelir aslında tatil yaparım mis gibi😂 kurban bayramında bile it gibi 9 gün çalıştım da😂😂